Stapelstereo

Är det helt omöjligt att få tag på en sådan där stapelstereo som var modern på typ 80- och 90-talet? Jag skulle väldigt gärna vilja ha en riktig stereoanläggning, med LP, kassett och CD. Det hade ju inte varit fel om man även kunde få aux/usb-ingång också. Jag har spanat på Blocket, men inte hittat någon tyvärr. Om någon av er som läser skulle råka veta var man kan få tag på en sådan stereo (ny eller begangnad) så kan ni väl snälla tala om det för mig! :):)
 
Det är alltså något i denna stilen jag är ute efter:
 

Lördagsmys

Igår hade Mira och jag hela dagen för oss själva. Senast det var bara vi två en hel dag var när vi var sjuka. Så det var verkligen mysigt att ha en "mor-och-dotter-dag". Det bästa var att Mira var på strålande humör hela dagen! Inget tjurande eller tjutande. (Tror visserligen hon tar igen det idag genom att vara lite extra gnällig, men det gör inget). Vi hade det så himla bra så Jörgen får gärna följa med sin syster och köpa bil igen ;)

Snart dags för tjugofemårs kris

Nu är det snart dags att fylla 25 år. Känns väldigt märkligt. Jag har inte rikitgt förstått att jag är så gammal. Det sjunker kanske in lagom tills man blir trettio? ;) Har iallafall snickrat ihop ett litet önskekollage. För gammal för önskningar är jag inte än på länge!
 
Ett par härliga innetofflor. En hushållsvåg. Ett plättjärn. Böcker om Nordisk mytoligi, tex Bland gudar och jättar. En kärringcykel, tex denna som är en Skeppshult Natur Colour. En cykelkärra som Mira kan åka i. OBH Nordicas ugnsformar, Eco Kitchen. Ett armband i silver som man kan fästa små berlocker i, tex från Thomas Sabo.

Och nyår blev det också

Tyvärr tog jag inte ett enda foto på nyårsafton, trots att vi var här hemma och firade. Det föll lite i glömska. Jag hade fullt upp med mat och dylikt. Vi bjöd på något som skulle föreställa "Kina-mat" och det gick faktiskt att äta. Till efterrätt blev det en enkel favorit, marängsviss! Vi hade det trevligt och tiden bara flög iväg. Mira däckade vid halv elva snåret och sov som en stock vid tolvslaget trots alla raketer. År 2012 gick väldigt väldigt fort. Jag skulle hemskt gärna vilja att tiden gick något långsammare år 2013.