Rent hus

Imorgon är det första advent. Så idag har jag storstädat. Välbehövligt eftersom vi bott i lägenheten i över ett år nu. Rejäl städning var på sin plats. Blev visserligen bara i vardagsrum och hall, men det får räcka för den här gången.

Snart blir det käk med Jörgen och Olof. Kanon!


Fågelsmaskens



Lördagens inköp blev snabbt populärt!

(Idag är det en månad kvar till jul, jag får sån enorm ångest, usch!)

Hansacity

Nu har ännu fler butiker öppnat i kvateret bilen eller Hansacity som det numera kallas. Idag var jag där en sväng för att kolla läget. Sjukt mycket folk. Jag kan fortfarande inte förstå var människorna får alla pengar ifrån. Det finns ju för sjutton inga arbeten?! Jag hittade trots trängsel ett par gardiner på Hemtex. Det visade sig att de hade 50% rabatt på julgardiner. Jippie, där sparade jag en slant. Sedan inhandlade vi ett fågelhus på Bauhaus. Man måste ju vara antiego och tänka på andra ibland. 

Nu är det skönt att kunna sitta hemma i lugn och ro. Inget stim inget köpgalet folk och ingen kyla.

Tack för mej, hej! 


Skrämmande fort

Ja nu sitter jag här igen och det är redan torsdag. Snart är ännu en vecka passé. Det är skrämmande hur fort tiden går. Cirka en månad kvar till julhelgen. Hujedamej!

Än så länge är helgen som kommer oplanerad. Får antagligen besök av två fina tjejer någon av dagarna. Då blir det utflykt och bus. Annars ska jag mest ta det lugnt. Ljuvligt!

Tack för mej, hej!

Go Kalmar

Tittade faktiskt lite på Fotbollsgalan igår (tro det eller ej). Kul att Nanne och Elm fick ta emot pris. Äntligen lite framgång för lilla Kalmar! Sedan orkade jag inte se så mycket mer. Det blev för mycket fotboll helt enkelt. Såg givetvis Pele, världens bästa spelare, sedan gick jag och gjorde annat.

Kollade på Boston Tea Party också såklart. Men liksom alltid somnade jag på soffan en halvtimme in i programmet. Suck!

Allt för mej, hej!

Beslutsångest

Mitt hår är en katastrof. Att jag måste till frisören är lätt att konstatera. Det räcker med att ta en snabbtitt på min fruktansvärda utväxt. Hujedamej! Så jag ska boka en tid inom kort. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska göra med mitt katastrofaliska hår. Spara? Klippa? Våga lite mer färg? Jag vet i sjutton. Mörk brunt med röd utväxt och sådär halvlångt jobbigt med en ful snedlugg tänker jag iallafall inte behålla!

Snälla hjälp mig!



Tjenare

Helgen har passerat förbi. Har egentligen inte gjort något märkvärdigt. I fredags avnjöt jag lite körsbärsvin och tittade på Idol. Sedan tittade ett par vänner förbi och gjorde mig och maken sällskap. En lugn och trevlig kväll helt enkelt. Likaså blev det på lördagen. På dagen blev det mest slapp och en del vardagssysslor som inte går att smita undan! Och så var jag överduktigt och gjorde pizza till grabbarna grus som mekkat med bilarna under dagen. Mumma! Kvällen tillbringades i Bungemåla där vi såg på film och spelade Guitar Hero.

Igår gjorde vi ett besök hemma hos mina föräldrar. De håller på att renovera köket. Det kommer bli helt underbart vackert och praktiskt när det är klart. Fast just nu är allt i en enda röra. Hela huset är vänt upp och ner! Hjälpte till att elda lite sedan åt vi kroppkakor. Aldrig fel, är ju faktiskt en av mina personliga matfavoriter!

Tack för mej!

Idolsnack

För er som tittar på Idol fick ju den omtalade Lars lämna tävligen i senaste programmet. Det var dags tycker jag. Visst han är duktig och så, på sitt speciella vis. Men någon måste ju åka och Lars var på tur. Personligen tyckte jag att han drev för mycket med Idol även om det stundvis var ganska roligt. Och karln kan ju faktiskt sjunga. För er som glömt eller helt enkelt inte lyssnat: REM:s Everybody hurts med Lars! Kanonbra!

Nu återstår bara att säga hejja hejja till Idol-Alice!


Den perfekta julklappen

I helgen spelade Joddla med Siv på Sandra. Ett riktigt kanonband och säkert en riktig kanonkväll också. Vad vet jag? Var nämligen inte där, tyvärr. Förkylningen satte stopp och jag tillbringade hela lördagen i bilen på en långtur runt Småland. Även om jag väldigt gärna hade festat på kvällen strejkade kroppen emot och jag låg på soffan istället. På tal om soffan så var det just på grund av den som jag och sambon reste runt i smålands skogarna i lördags. Vi var ute efter en ny soffa. Efter många turer hittade vi precis vad vi ville ha, eller snarare en kompromiss av två skilda viljor. Hur som helst var det leveranstid på den och vi får den tidigast veckan innan jul. En perfekt julklapp inte sant?

Maskerad



Lördagen blev jävligt lyckad. Maskeradförfest hos mig och utgång i Kalmar. Alla var på bra humör och framför allt alla var skitsnyggt klädda! KANONKUL!

Oväntat rött

Idag är det förstås allahelgonas dag eftersom det var allahelgonaafton igår och samtidigt halloween (happy halloween i efterskott). Och efter en afton är det alltid söndag, alltså röd dag. Och sytembolaget har stängt. Men det hade jag inte räknat ut. Jag skulle nämligen ut till byn och handla lite dricka till kvällen nu på förmiddagen. Det fick rakt åt helvete skulle man kunna säga. Så nu raggas det dricka här och var. Tack och lov besatt Olof ett lager. Kvällen är förhoppningsvis räddad!

Nu är det snart dags, de första gästerna kommer vid fem. Längtar!
Tack för mej, hej!