Systershopping

Ingen i Kalmar län har väl missat Modehusets premiär i Hansa city. Jag var inte där i helgen på den stora öppningen. Tack och lov för det. Jag tycker inte om att shoppa med för mycket folk omkring mig. Min plan var att vänta tills hysterin lagt sig, men riktigt så blev det inte. Idag efter jobbat stressade jag och systeryster ut till Ikea-området. Vi kollade runt inne på Modehuset och vips var klockan sju och butikerna började stänga. Med oss därifrån hade vi diverse kläder. Jag inhandlade bland annat en munkjacka på Carlings. Det var en trevlig torsdags eftermiddag även om den var något stressad. Imorgon är det fredag igen och då är det kostymtillverkning inför lördagens maskerad som gäller.

Nu ska jag se klart på Rosa Bandet Galan!


Överraskad är ordet

Idag på jobbet när jag satt och pysslade med lite följesedlar på kontoret fick jag mig en glad överraskning. I dörröppningen stod plötsligt Lina och Sebastian. Min reaktion blev något i stil med; Vad gör ni här? Och så en gapande mun på det. Inget vidare välkomnande. Haha. Det är alltid kul att kunna hjälpa till och i detta fallet gällde det (inte så konstigt med tanke på min arbetsplats) en billlackering.

Ikväll ska vi till vännerna och kolla Idol. Kvällen till ära är det rocktema. I like!

Mer rock 'n' roll tack

Jag älskar rock. Främst musiken som är underbar. Rockmusik funkar i alla lägen, iallafall för mig. Skulle jag välja en enda skiva att ha i bilen skulle det bli en blandad rockskiva. Förutom att musiken är skitbra är ju de flesta rockkillarna himla sexiga och rockbrudar är ju bland det tuffaste som finns. Mer rock till mig tack!

Det finns en typ av rock som jag inte tycker om. Vissa band har en förmåga att låta mer som oväsen än musik. Skrikit och högljutt är bara jobbigt att lyssna på. Ett exempel är Slipknot som jag aldrig förstått mig på. Men nu har jag ändrat åsikt. Deras hit Snuff är jättebra! Lyssna
HÄR

Snabblogg

Idag efter jobbet körde jag in till centrum och mötte min väninna Lina. Det blev fika på vårt gamla vanliga ställe och snicksnack om allt mellan himmel och jord. Vi ses inte så ofta nu för tiden så vi har alltid mycket att prata om. Minnen, framtidsplaner och så slinker det alltid in lite skvaller. Vi är ju tjejer vi med.

Nu ska jag krypa upp brevid min sambo som sitter i vår läckra soffa! Tack för mig, hej!

PS. Min morotskaka blev kanongod :)

Baka liten kaka

Gårdagskvällen var väldigt trevlig. Vi hämtade pizza och hann avnjuta den lagom tills Idol började på TV4. Att se på teve med familjen är både ovanligt och roligare än att titta själv. Jag hade jättekul och vi åkte inte från Öland förrän halv tolv.

Idag har vi mest slappat. Har just en kaka i ugnen och inte vilken kaka som helst. Min första morotskaka. Perfekt bakverk såhär på hösten tycker jag. I och med att det är första baket får vi se om den går att äta. Vi får hoppas på det. Vore ju gott att smaska på ikväll när det vankas film. Coffe ska titta in framöver och titta på Johan Falk - Vapenbröder med mig och Jörgen.

Hänt & Gjort

I lördags kväll var jag bjuden till min vän Lina. Där bjöds det på mat och kombinerad tjej/spelkväll samt förfest. Det var otroligt kul och bakom maten stod hör och häpna två unga män! Trots det gick allt att äta och var jättegott dessutom. Efter maten bröt vi tystnaden genom att spela spel. Framåt elva blev det taxi in till stan och vi hamnade inte så konstigt nog på O'learys. Träffade en del gamla klasskompisar och det är alltid kul när man inte setts på år och dar.

På söndagen var det slapp som gällde och framåt kvällen tittade Emmy och Coffe in och vi tittade på en film. Lagom avslutning på helgen. Nu är det återigen torsdag och jag håller på att bli tokig på hur fort tiden går. Snart är det jul för tusan! Snacka om stressfaktor..

Imorgon blir det nervarvning hemma hos mina föräldrar; pizza och Idol-tittande. Precis vad som behövs!

mat
Lördagsmiddag

En smula hektiskt

Förgående helg var suverän. Jag umgicks med familj och vänner och fick som vanligt inte mycket gjort hemma. Har alltid trott är jag är som gjort för hushållssysslor, men får nu erkänna att så är inte fallet. Efter den sköna helgen var det plötsligt måndag. Detta innebar början på en fullsmockad arbetsvecka. Det har varit mycket att göra och jag har känt mig hektat. Därför är det extra skönt med helg igen. Denna underbara fredags kväll ska jag spendera hemma. Jag behöver varva ner efter den gångna arbetsdagen.


Lika tuff som Zed?

Har tillbringat kvällen framför tv:n och Idol. Min favorit Jon blev såklart utröstad. Så nu håller jag tummarna för rockkillen Calle. Han ser ut som en blandning av Zed i Polisskolan och kocken Jamie Oliver. Underhållande! Dessutom har han en grym röst.