Väggförvaring

Jag har sytt lite väggförvaring till hallen. Började för nästan ett år sen, men av någon anledning blev projektet liggandes. Tills nu. Har ägnat några kvällar åt att sy och sedan fick Jörgen hjälpa mig att montera upp den på väggen. Blev rätt bra faktiskt! Matchar skohyllan dessutom.
 

Inramade avtryck

För ett tag sedan gjorde jag och Mira hand- och fotavtryck i vattenfärg. Här om dagen fixade jag ramar till dem. Så nu står de så fint på Miras rum :)


Sidoprojektet

Vid sidan av husmålningen har jag haft ett annat projekt. Nämligen ett litet fågelhus som jag målat i samma färg som det riktiga huset. Och sen piffat med blommor och sånt fint. Fåglarna ska ju också ha någonstans att bo! :) Såhär ser det ut nu när vi satt upp huset:
 

Färdigmålat

Nu är huset äntligen färdigmålat. Det tog lite tid, kan man lugnt säga! Dock återstår lite småfix. Vi behöver måla i lite där det blivit kladd och så. Men huset är så gott som klart!
 
Före

Efter

Inskolning

Jag har sagt det förut, men kan inte låta bli att konstatera det ännu en gång: DET ÄR GALET VAD FORT TIDEN GÅR! Nyss var min dotter en liten plutt och nu ska hon börja på dagis. Dagis. Där håller ju dem stora barnen till, inte bebisarna! Att min skitunge redan är så stor, jag kan knappt fatta att det är sant! Även om det är svårt att tro så är iallafall inskolningen igång. Vi har varit på förskolan och hälsat på onsdag och fredag denna veckan. Mira har tyckt det varit spännande så än så länge verkar hon gilla dagis :) Vi får väl se hur det går sen, men förhoppningsvis ska hon vara färdiginskolad om två veckor!

En lördag för ett tag sen

För någon helg sedan var vi på norra Öland med min familj. Vi bilade upp och tog den östra vägen för att slippa den värsta trafiken. Elin åkte med i vår bil och underhöll Mira i baksätet. Det var toppen! Vårt första stopp blev en liten fikapaus på en rastplats. Nästa ställe vi besökte var Lyckesand. En härlig strand som ligger i Bödabukten, bara en liten bit norr om Böda Sand. Johan vågade sig i och bada. Det var rätt mycket vågor så jag nöjde mig med att bada fötterna! Vi avslutade dagen på Lammet & Grisen (japp, ännu ett besök där i år!!). Det var riktigt mumsigt och vi åkte därifrån med mätta magar. En riktigt bra lördag. Tack så mycket min underbara familj!
 

Biblioteket

Förra veckan gjorde jag och Mira ett besök på Torsås bibliotek. Mira tycker om att sitta och bläddra i böcker och även att få dem lästa för sig. På bibblan hittade vi tre roliga barnböcker som vi lånade. Jag lånade även en bok till mig själv, Änglavakterna av Kristina Ohlsson. Den är redan utläst! När jag väl börjat läsa kunde jag inte sluta.. En riktigt spännande bok som jag varmt kan rekommendera!

Dopet

Senast jag skrev skulle vi på barndop. Det var toppen! Björn skötte sig bra när prästen skvätte vatten på hans huvud, inga illvrål. Min unge skötte sig också fint. Hon blev lite otålig efter ett tag, gudtjänsten tog ju lite tid. Som tur var fanns en korg med barnböcker i kyrkan som underhållning.