Familjen Snorkråka

Vi har varit förkylda i en vecka nu. Har visserligen blivit kvitt febern, men är fortfarande snoriga. Det är inget vidare, men finns inte mycket att göra åt saken. Jag kämpar på för sommaren skymtar ju runt hörnet! Förhoppningsvis slipper vi alla dumma förkylningar då!

Underbara foton

Jag älskar fotografier!
Förra veckan var jag och hämtade en tavla med tre underbara foton i. Kollage säger man nog om en sådan tavla. Hur som helst.. Som ni vet var vi och tog lite familjekort hos Ateljé Sofi i höstas. När vi var där tog vi även en hel del ensamkort på Mira. De blev såklart urfina! Beställde inga då, utan bara fotografier att ge bort i julklapp. För några veckor sedan gjorde jag en efterbeställning och det var den jag var inne och hämtade i fredags förra veckan.
Titta bara så fin!


Tiomånaderspresenten


Påsken

Påskhelgen gick jättesnabbt. Som väntat kanske. Vi har umgåtts mycket med min släkt under ledigheten. Bland annat träffat supersöta lillkusinen och även Miras syssling Oliver som är 5 månader. Roligt med lite småungar :) Något fint väder fick vi dessvärre inte njuta av. Här snöade det på långfredagen och resten av helgen blåste det som bara den. Ändå var vi ute på en liten påskpromenad i Arontorp. Det har blivit något av en tradition och där blåser det sällan så mycket som det gör här på Snällegårdsbacken. Sammanfattningsvis har jag haft en härlig påsk, hade dock önskat att den varat lite längre!