Fullt ös hela veckoslutet

Det börjar redan ikväll faktiskt. Ska över till systeryster på sminkkväll. Vi är ett gäng tjejer som ska prova lite produkter från Mary Kay. Det kan bli spännande! Kanske till och med inhandlar något piff till mitt fejs.

Imorgon är det dags för Johnossi-konserten. Jag ser verkligen fram emot den kvällen. Hoppas bara att det inte är ett aprilskämt. Det är ju faktiskt första april imorgon. Och att ett band som Johnossi skulle komma till Kalmar och göra en spelning på lilla Sandra, ja det låter ju faktiskt som ett skämt! Fast så elak får man väl ändå inte vara på 1:a april?! Vi har ju betalat för den äkta varan och förväntar oss att få det också!

Innan fredagen blir kväll har jag tänkt hinna med en runda på stan (är i akut behov av kläder att ha på mig i helgen) och en tur till jobbet för lite pappersarbete.

På lördag blir det ännu en fullspäckad dag som jag ska spendera med ett gäng glada tjejer. Jag får blogga mer om det efter helgen!

Nu ska jag njuta av lite bra musik och fortsätta sy paradhanduken min syster beställt :)


Humla på besök



Hemmafix

För någon månad sendan snickrad Jörgen ihop en ny skohylla till vår entré. Den blev kanonfin! Fast för att göra den lite finare och lite bättre skulle jag sy en dyna till. Och det har jag äntligen gjort nu. Det tog mig ett tag att hitta en bra skummadrass och ett fint tyg. När jag väl hade det som behövdes gick det förvånadsvärt lätt. Så nu är hallen lite mer uppiffad!


V Å F F L A



Tre i en

Imorgon den 25 mars firar vi tre olika saker på en och samma dag. Det är som ett kinderägg med tre överraskningar. Fast bara nästan. Först och främst firar vi Marie Bebådelsedag eller Vår-Fru-dagen. Sedan firar vi Våffeldagen. Sist men inte minst firar vi Trandagen.

Detta betyder att morgondagen består av massa gott. Våfflor och trangodis i massor! Jag måste nog ta och köpa ett våffeljärn. Det är sjukt länge sen jag åt våfflor! Dessutom är det löning imorgon. Underbar fredag!

Videovägrad

Min blogg har börjat videovägra mig. Hur jag än bär mig åt får jag inte in ett enda litet uselt videoklipp i mina inlägg. Det som gick så enkelt och smärtfritt förut?! Jag får faktiskt skylla den dåliga uppdateringen på videoklippsproblemet. Jag har varit inne flera gånger och tänkt posta ett inlägg med en passande låt men när det inte fungerat har jag blivit förbannad och slagit igen datorn. Nu har jag hur som helst tänkt om. Eftersom bloggen verkar hata mina videoklipp tänkte jag nöja mig med en länk till låten jag vill dela med er.

Det är nämligen så att jag ska se Johnossi den första april. Lyckan är total!
Hör deras underbara Man must dance
här!

En spark

Tänk er en spark i magen. Den kan ni ju faktiskt få på två sätt.

Det första sättet är en spark utanpå magen. För det är ju ofta det vi menar med en spark i magen. En karatespark ger man ju på magen och inte inuti. Alltså borde det heta en spark på magen och inte i egentligen. Och en sådan spark kan inte vara särskilt behaglig. Jag skulle helst avstå.

Den andra sättet är precis vad en spark i magen innebär. Alltså en spark inuti magen. En lite mindre spark. En spark som inte ges av ilska (vilket jag förutsätter att en spark på magen gör) utan en spark av nytt liv. En liten men tydlig spark inuti magen. Den är kanske inte heller behaglig för alla men det är ju en fantastisk liten rörelse. Jag tar gladligen emot lite sparkar och slag inne i magen. Jag kommer dessutom sakna dem när det lilla livet ska sparka utanför min mage och inte inuti.