Intar soffläge ikväll

Nu är det äntligen fredag igen. Så himla skönt. Fast jag kommer med största säkerhet ligga på soffan. Min kroniska förkylning har blivit värre. Och så är jag galet trött. Vila står högt på listan alltså!

När jag ändå ligger på soffan kan jag ju kolla på kära Idol. Tyvärr har fantastiska Alice valt att lämna tävlingen. Väldigt synd, hon gjorde ju den absolut bästa auditionen. Jag älskar den!


Dumma lördag

Lördagar ska vara fantastiska och roliga. Min lördag har än så länge varken varit rolig eller fantastiskt. Den har bara varit tråkig och jag känner mig nere. Har liksom inte lust att göra någonting. Så kanske ska spendera dagen på att göra just ingenting. Eller så kan jag rycka upp mig och göra något. Försöka duger ju! (så länge).

Musikhösten räddad

Nu är sommaren defenitivt över och alla festivaler och utomhuskonserter är slut med den. Det tycker jag är fruktansvärt trist och tråkigt. Jag behöver musik för att känna mig glad och det ger mig även en massa positiv energi. Så jag är väldigt ledsen att jag inte har en enda konsert inplanerad i höst/vinter, men får nöja mig med att se och höra musik genom TV-rutan. För Idol visas numera varje fredagkväll och det är så bra! Har just tittat på programmet från i fredags via TV4play. Jag har en solklar favorit, Jay Smith. Så bra! Andra favoriter är Daniel, Elin, Alice och Linnea. Ja, det finns helt enkelt mycket talang i årets Idol. Det är skitkul tycker jag.

Här kommer klippet från fredagens Idol när Jay kör Billy Idols White wedding som jag gillar massor.


Kallt men ändå varmt

 

Nu är det verkligen höst. Det är kallt och ruggigt. MEN, det är faktiskt väldigt fint ute. I denna kyla finns så mycket varma och härliga färger som faktiskt piggar upp lite. (Bara lite tyvärr..)

I söndags när jag var på promenad plockade jag med mig lite från naturen och gjorde ett höstarrangemang. Det höjde faktiskt mysfaktorn i lägenheten!


Dropin' the bomb

Skrev ju för ett par dar sedan att jag hade lite på gång. Så nu tänkte jag att jag skulle "släppa bomben" eller ja, berätta en glad nyhet, det är ju inte så allvarligt att bomb-uttrycket passar riktigt. Det är mest kul faktiskt!

Jag ska bli husägare. Smaka på den! Husägare. Äga hälften av ett riktigt hus. Den andra hälften ska givetvis min älskade Jörgen äga. Vi får tillträde den 1 december, så exakt två månader från idag.

Jag har inga bilder på huset så ni får hålla till godo tills flytten. Då ska jag fotografera och visa er hur det ser ut :)
Trevlig helg!