Det blev jul trots allt

Lagom till den 23 december var vi helt fria från kräksjukan om än något medtagna. Framför allt Mira var väldigt sliten efter den gångna veckan. Vi valde ändå att ta bilen till Fastlycke på kvällen dan före dopparedan. Där firade vi "Lilla-julafton" med Jörgens familj. Det var jättetrevligt och lilla stumpan var inte alls rädd för tomten. Varför ska man vara det förresten? :)
 
Julaftons morgon började vi med risgrynsgröt och så julklappsöppning för Mira. Hon fick ett större paket av mig och sin pappa. Nämligen en spis med tillhörande diskho. Och där träffade vi verkligen rätt för det leks som aldrig förr!
 
Senare styrde vi bilen mot Öland och mitt barndomshem. Det käkades julmat och dracks glögg enligt tradition. Självklart kom en tomte på besök också (jag åkte på den rollen i år, och lyckades lura min 7-åriga systerdotter som var helt övertygade om att mamma/mormor var tomten). Vi sov över i Arontorp och åkte hem senare på juldagen. Hemma tog vi bara igen oss. En riktigt välbehövlig vila!
 
Det blev en lyckad jul trots allt. Massor med fina klappar och vi är jättenöjda. Tack alla! 
 

Tomten kom förbi med klappar på "Lilla-julafton"

Mira på julaftons morgon

Trött pappa och Mira
Kusinerna :)

Julstämning


Hembakat vört (som faktiskt går att äta)

Saffranskorpor och vit polkachoklad

Lite julpyssel ala Mira :)

Mira i Luciatåget på dagis
Liten tärna hemma!

Ursäkta mig

Ber verkligen om ursäkt för den låga uppdateringen. Här har hänt en del sen sist. Mycket julstök såklart. Men just nu är det bara skit vill jag meddela. Mira skulle varit sista dagen på dagis idag innan två veckors jullov. Men i natt gjorde kräksjukan "comeback". Så nu går tvättmaskinen för fulla muggar. Sängkläder och handdukar i massor! Återkommer snart igen med lite gladare inlägg. Hej så länge!