Tjeckien var de'

Helgen spenderades i Tjeckiens stolthet, Prag. Jag var där med mina föräldrar och min älskade sambo. Det roligaste av allt var att Jörgen inte fick veta vart vi skulle förrän vi stod på flygplatsen i Köpenhamn. Jag verkligen älskar att överraska! Vi hade det jättebra och mysigt trots lite varierande väder.












Detta är bara en liten del av alla foton. Jag tog så himla många! Det man inte kommer ihåg i minnet är bra att spara på bild! :)

Helvetes jävla piss skit

Jag har åkt på en förkylning. Igen. Är verkligen inte på gott humör nu. Och jag har mycket att stå i. Imorgon åker jag på minisemester/weekendresa.
Ska ta och dricka lite te tror jag. Det blir skönt för halsen!

Wihooo

Nu åkte precis min sambo iväg för att mecka med bilen. Ensam hemma! Det innebär att jag kan ha hög volym på stereon och spela min favoritmusik samtidigt som jag springer runt i lägenheten och städar på mitt vis. Lite nytta måste göras och jag försöker förena nyttan med nöje!

Ha en trevlig helg!


Jag och syrran för ett tag sen :)

Fyra av fem toast

Redan i januari började jag längta efter att få se filmen Remember me. Jag skrev till och med om det här på bloggen! Länk här! Hur som helst kom filmen ut på DVD nu i veckan så jag och sambon hyrde den. Och visst var den bra, precis som jag hoppats. Helt klart sevärd och jag rekomenderar den till mina vänner (alltså ni läsare)!

Köpenhamn 2010-08-14

Syskon + sambo + systerdotter + Köpenhamn = Lyckat :)




Åter på jobbet

Efter två veckors semester (bortsett från två kortare besök på jobbet) är jag nu tillbaka på min arbetsplats. Det känns inte som jag varit ledig överhuvudtaget. Vad tog veckorna vägen? Det är inte så att jag klagar jag bara undrar hur i världen tiden kan gå så fort! Fick liksom inget gjort här hemma..

Nog om det! Nu försöker jag se framåt. Det kommer bli en toppen höst. Och det är faktiskt ganska skönt att vara tillbaka på jobbet. Då är allting som det ska, helt enkelt.


  

Royal Republic 2010-08-06





Royal Republic – All Because Of You


Fredagsrock

God förmiddag mina kära!

Jag ska snart ta bussen in till stan (japp bussen blir det så jag slipper hämta bilen i stan imorgon!) och fixa med lite pappersarbete på jobbet. När jag klarat av det där tråkiga ska jag över till systeryster och sedan bär det av till härliga Kalmar igen. Ingen har väl missat att Kalmar Stadsfest är i full gång? Vi kommer att hålla till vid Sveaplan där Royal Republic spelar. Det kommer bli göttit!

Ha en underbar fredag, det ska jag ha :)

Jag älskar mina fotografier



Fick hem en bunt med fotografier igår. Hela 2009. Drygt 200 kort. De ska klistras in i fotoalbum. Började igår men fyllde det ganska snabbt. Så idag ska jag in till stan och köpa ännu ett album och uträtta lite andra ärenden.

Mina fotografier är mitt enda och största fritidsintresse. Så kul! Funderar även på att införskaffa en systemkamera för ännu bättre bilder. Vi får se!

Sambon firade 25

I lördags höll vi kalas för min älskade sambo som fyllt 25. Både släkt och vänner var där och förgyllde kvällen. Födelsedagsbarnet var nöjd så det måste varit lyckat. Tack alla!







Fina danska bitar

Har knåpat ihop en spellista på Spotify. Temat är danska godbitar. Ska snart besöka Köpenhamn så tycker det passade bra med lite dansk musik.

http://open.spotify.com/user/adinegröj/playlist/1LAUdKlTyyCPNqCpxAjsLn