Tröttheten själv

Nu vill jag sova. Har jobbat som ett djur idag och sedan haft lite besök här ikväll. Dessutom har jag precis betalt alla våra räkningar. Så nu förtjänar jag minnsan en god natts sömn!

Och så var det Björne



Jag och Lina körde järnet när Björn Rosenström spelade på Sandra igår. Vi ägde stället. Som vanligt.

Lycka med Amanda

Jag började fredagskvällen med förkrök i Funkabo tillsammans med tre glada brudar. När vi kändes oss mogna åkte vi vidare till Palace där Amanda Jenssen höll konsert. Och vilken tillställning! Hon började med att dra av min favoritlåt från det senaste albumet, Save me for a day. För att någon låt senare spela ännu en favorit: The rebounder. Som om det vore nog, nej då körde hon den absolut bästa låten. Den som hon faktiskt hade upplagd på sin My space sida innan genombrottet i Idol. For the sun. Det var ren lycka. Vilken sann artist Amanda är. Jag funderade ett tag på om jag var frisk som stod framme vid scenen och sprattlade med benen av lycka. Näe antagligen är jag inte det, men fy fan vad kul jag hade!

Fem av fem toast!


Taggade brudar!


Amanda Jenssen


Jag älskar ståbas!

Helgmusik

Ojsan hoppsan. Såg nu att jag inte uppdaterat på en vecka. Ni får ursäkta mig men jag har faktiskt haft fullt upp. Arbetsveckan har varit slitsam och helgen har jag ängnat åt roligheter.

Här kommer en lite försenad lördags melodi i två upplagor. Den första är studioversionen som finns tillgänglig på Spotify:
Staygold – Backseat Den andra är liveversionen från P3 Guld galan och den kommer här:


Tjejträff

Jag spenderade dagen med Anna Lina och Malin hemma hos den sistnämnda. Vi käkade tacos och hade det allmänt trevligt. Fast vi saknade dig Emmy och hoppas såklart att allt är bra med dig och bebisen i magen!


Malin och Lina grejar med maten


Anna tog hand om disken - kanon!


Vi avslutade med soffhäng

Lördagsmusik

Jag ska återigen ger er lite ljuv musik såhär lördagen till ära. Idag handlar det om en skotsk sångerska vid namn KT (Katie) Tunstall. Här kommer Hold on från 2007!


Dammigt

Nej, mitt braiga humör som uppstod vid måndagsfikat höll inte hela veckan. Däremot har en ny glädje nått min kropp: lördagslycka. Just nu spelas Siesta! spellistan på mitt Spotify. Samtidigt försöker jag få lite gjort och damma. Det går faktiskt bra. Har fått sambon till att städa bilen så jag får vara i fred medan jag freakar runt med dammtrasan.

En tur till Kalmar är planerad annars ser det ut att bli en lugn lördag. Och det gör mig absolut ingenting för nästa helg är fullspäckad med roligheter.

Uppmuntrande fikastund

Efter en stressig dag på jobbet mötte jag upp en av mina bästa vänner för att ta en fika. Vi hamnade i soffan på Café Nilsson och stannade där ett bra tag. Vi pratade om det mesta, precis som vi brukar göra då vi ses. Det som fick mig att le hela vägen hem var allt roligt vi planerat in under våren. Det var verkligen uppmuntrande. Jag hoppas det bra humöret håller i sig veckan ut!

Grillning 2010

Igår gjorde jag och min vän Emmy det man bör göra en lördag med strålande solsken och fågelkvitter. Vi grillade. Vi fick tag på både kol och tändvätska sedan gick allt som en dans. Chilimarinerade kotletter och tzatsiki. Hallelujah! Det var alldeles ljuvligt. Och absolut inte för tidigt att grilla. Visserligen är det en del av njutningen att äta ute på altanen men det går minst lika bra inomhus.

Hade kameran med mig, men glömde att föreviga det underbara ögonblicket. Bjuder istället gå en bild från Lammet och Grisen. (Vår mat nådde nästan upp till deras nivå!)


Grattis till Anna Bergendahl

Gårdagens Melodifestivalsfinal var suverän. Till och med pausunderhållningen var bra (och håll med mig om att det inte händer särskilt ofta). Min röst gav jag till Salem Al Fakir. Som jag nämnt tidigare älskar jag hans röst och även hans personlighet och stil. Dessutom hade han den bästa showen. Fast jag surar inte över att Salem missade vinsten, tvärtom är jag glad att Anna vann. Hon är en av sitt slag hon också!

Min största skräck var att Pernilla Wahlgren skulle gå och vinna. Jag tyckte hennes låt platsade bättre i Lilla Melodifestivalen med en söt tolvåring som artist. Så återigen, grattis till Anna Bergendahl och lycka till i Oslo!


Lördagsmusik

Bjuder på lite musik av ett band som kallar sig Razorlight. Bara bra enligt mitt tycke! Varsågoda :)


Hallå, vad hände sen?

Med risk att idiotförklaras måste jag ändå erkänna följande: Jag saknar skolan!

Mest av allt vännerna och allt tokigt vi hittade på. I och utanför skolan. Resorna, festerna, lektionerna som spårade ur. Det var roligt. Jag var så jävla glad trots skoltrötthet och press. Men vad fan hände efter studenten? Jag gör inget annat än att jobba nu för tiden. Booooring! Kanske skulle ta tag mig själv och skaffa en ordentlig utbildning. Bli något, bli någon. Träffa lite nya människor!?
Men - ingen eller inga kan ersätta mina polare från gymnasiet. Trots att kontakten mellan oss tynat bort något försvinner inte den speciella plats de har i mitt hjärta!

Här är några minnen till er tjejer :)








Inte så bortglömd som jag trodde

Orangea kuvert. Överallt. Alla får orangea kuvert. Mamma, pappa, syster, sambo och så resten av alla vuxna jag känner. Men inte jag! Förrän idag. Då låg det där på köksbordet när jag kom hem. Jag har gått runt och trott att jag helt enkelt blivit bortglömd. Eller att jag var för ung eller inte jobbade tillräckligt. Men nu skingrades mina orosmoln. Jag är en vuxen som alla andra och får såklart också ett orange kuvert med den allmänna pensionen.

Har inte öppnat det än. Kanske ska göra det nu! Tack och hej!


Fullspäckad helg

Det började med en lugn fredag och sedan har det varit fullt upp. Igår umgicks jag och Jörgen med våra vänner från Trankvill på dagen. Framåt eftermiddagen fick vi sticka hem och byta om innan det blev en tur till Kalmar. Där mötte vi upp mina föräldrar, min storasyster och hennes pojkvän för lite bowling. Efter en trevlig omgång blev det mat på Larmgatan 10. Lika gott som vanligt. En av Kalmars bästa restauranger. (Stekhuset ligger snäppet högre upp på min lista). Vi avslutade kvällen med lite god dricka på Molly Malones. Perfekt kväll måste jag säga!

Idag klev jag upp ovanligt tidigt för att vara söndag. Jag och mina systrar gjorde ett besök på
Västerport Spa och Relax. Det var ljuvligt kan jag lova. Vi utnyttjade presentkorten vi fått av mamma och pappa i julklapp. Varsin Lilla Lyx behandling blev det. Vi genomgick Västerports Badritual och så fick vi ryggmassage. Det var fantastiskt avslappnande. Jag rekommenderar verkligen Västerport. Trevliga och duktiga tjejer som jobbade där och otroligt mysig miljö. SPA:et ligger på Larmgatan i Kalmar precis under vattentornet.


Ger järnet på Harrys bowlingbanor


Neccessär med produkterna vi använde i badritualen och mina trasiga anvisningar. Ska tejpa ihop och använda hemma hade jag tänkt.

Sen lördagsmusik

Lite sen men ska minsann bjuda på lite musik såhär i efterhand. Här kommer lite Salem Al Fakir. Och glöm nu inte att rösta på honom i Melodifestival finalen. Så fantastisk röst!


Snart är det fredagsmys!

Idag är det den femte mars, årets 64:e dag, Tove och Tora har namnsdag (grattis systeryster). Det är även, om ni missat det, fredag. ÄLSKADE FREDAG!

Ikväll ska jag ligga på soffan och kolla på Solsidan och dricka Coca Cola. En superskön fredag alltså. Hoppas ni får det lika bra. Nu ska kila och kolla till maten!

Put a ring on it

Kunde inte låta bli att klicka hem den här tuffa ringen här om dagen. Den kommer från Asos.