Howdy!

I onsdags besökte jag, syrran och hennes dotter Smålands Vilda Västern; High Chaparral. Vi hade kanon väder. Soligt och minst 22 grader hela dagen. En perfekt dag att leka cowboys med andra ord. Tyvärr var vi inte ensamma om att tycka så. Det var smockat med folk. Och alla skulle fram. Överallt.

Trots hetta och folkmassor hade vi det mycket roligt och dagen försvann med ett svisch.


Två Daltons :)

[ingenting] - Halleluja!

Och när jag slutar tänka börjar jag förstå
att Gud inte bryr sig om hur rakt jag kan gå

Så länge jag går
går jag i änglarnas spår
Så länge jag lever
dricker jag ur djävulens skål
Så länge mitt hjärta slår!



Amanda & Arken i Ruinen




Hade en grym fredagkväll med Amanda Jenssen, The Ark och min vän Lina. Borgholms slottsruin var kokhet och vi hade uppehåll under hela konserten. Ljuvligt!

Kul i Löttorp

Förra helgen var vi på nöjestripp på norra Öland. Vi gjorde bland annat ett besök på Lammet och grisen samt ett stopp i Borgholm på vägen upp. Sedan övernattade vi på Sandby pensionat. Litet, gammalt och trevligt ställe. Jag hade en mycket trevlig helg med gänget. Tackar och bugar för det!




Härliga helg

Sitter i Arontorp och har det gott. Åkte hit direkt efter jobbet och lånade duschen. Så nu känner jag mig fräsch en stund åtminstone. Ikväll ska vi iväg till min ena kusin och grilla med släkten.

Resten av helgen ska spenderas på norra Öland!

Tack och hej!

Ingen vanlig dag

Igår var det ingen vanlig dag - det var min lillasysterysters födelsedag. Det firade vi med kalas och förfest hemma i Arontorp sedan drog vi in och stekte på Vallen och gjorde även ett besök på O'learys. Elin blev verkligen uppmärksammad. På Vallen var det till och med två härliga skåningar som sjöng för henne. Vilken rolig kväll!


Min present till syster! Presenten från mor och far står ju så fint brevid :)


Arton ljus fick faktiskt plats på tårtorna!

Vardagsglädje

Fick ett paket igår som jag öppnade i morse. Det var mitt efterlängtade STAH album. Och till min stora glädje såg jag att det var signerat också. Superkul!