En liten sjukling

Jag har fått avstå från jobbet igår och idag för Mira är sjuk. Förkyld och febrig. Sådär som hör hösten till. Nu är hon iallafall på bättringsvägen. Och jag tror att Mira saknar dagis. Igår tog vi det mest lugnt men idag har sjuklingen hållt igång trots febern :) Det är säkert roligt att vara hemma med mamma ibland, men hon blir bättre aktiverad på dagis så jag hoppas hon kan återvända snart.

Pannkakor o blåbärssylt till lunch var mums :)

Ett besök på Lattjoland

Idag har det varit regnigt och trist. Så istället för att dona i trädgården som vi borde åkte vi in till Kalmar. Där var vi bland annat på Lattjoland!





Fint från Me&I

Kläderna kom idag! Verkligen jättefina, men något för stora för Mira. Så dem kommer hon kunna ha länge. Toppen!




Tummen upp för svensk musik

Jag älskar svensk musik. ÄLSKAR! Jag gillar de flesta av svenska artister, men just nu brinner jag lite mer för dem som gör sin musik på svenska. Det blir så mycket finare och bättre när man sjunger på svenska jämfört med engelska. Jag tänker bland annat på Stiftelsen som nyligen släpte sitt debutalbum - helt på svenska. Även Petra (September) Marklund ska komma med en skiva med bara svenka låtar nu i oktober. Och så mitt älskade Mando Diao som bodde i mina öron under sista åren på gymnasiet. Min ipod var tankad med deras underbara musik och var med varje dag på bussen till och från skolan. Nu har dem kommit med en helt fantastiskt tolkning av en av Gustaf Frödings dikter. Underbart hur poesi kan bli musik! Lyssna bara här:
 
 

Ensam hemma

Gubben är iväg på galej med jobbet och dottern ligger uppe och sover. Det känns som jag är helt själv här hemma. Tyst och tomt. Jag ska försöka njuta av min "egen-tid", men vill plötsligt inte ha tid för mig själv. Jag vill hellre mysa med min gubbe och dotter. Funderar på att tillbringa kvällen framför X-factor med lite fredagsgodis. Det kan nog bli rätt bra ändå :)
 
Min busiga dotter och hennes kusin förra helgen :) Så söta!

Me&i

I onsdags kväll var jag hos min kära syster på "klädvisning". Det var en säljare från Me&i-barnkläder som höll i visningen. Hon hade med sig hela deras höst/vinter-kollektion. Åh gud så mycket fina kläder! Jag hade lätt kunnat köpa alltihop om det inte varit så dyrt. Hur som helst så beställde jag fyra läckra plagg till min Mira. Får antagligen kläderna i slutet på nästa vecka så om jag kommer ihåg ska jag fota och lägga upp här :)