Jag önskar...

..att det blev vår snart. Vintern kom ju väldigt tidigt med dunder och brak. Så varför skulle en tidig vår vara så omöjlig? Dessutom: Önska går ju! Och det är precis vad jag gör. Varje dag önskar jag mig lite mer värme. Att snön ska smälta bort. Att jag ska kunna se min trädgård och kunna vistas i den. Att fåglarna ska sjunga. Att de första knopparna på träden ska komma. Att blåsippor ska titta fram i den än så länge trista naturen. Kort och gott önskar jag mig vår. Lite mer än allt annat just nu.

Visst vore det coolt att vara en vulkan!

I am a volcano, and I'm burning with power inside
Cause I am made of fire, oh, oh, oh, oh
And I'll never let you down
Cause I am a volcano

Armand Mirpour

Lugn helg

Jag är precis hemkommen från Öland där vi besökt min kära familj. Det bjöds på jättegod mat och jag bjöd tillbaka direkt genom att fixa en efterrätt som verkade gå hem. En väldigt lugn och skön eftermiddag blev det.

Innan trippen till Öland var jag med sambon och köpte en såg. Den håller han just nu på att montera ihop ute i garaget. Jag fixar lite med tvätten under tiden. Tvättmaskinen och torktumlaren går för fullt nere i källaren. Toppen! Fast jag saknar verkligen att kunna tvätta i badrummet. Det var helt suveränt när vi bodde i lägenheten. Och det värmde på bra på toaletten också!

Ha en fin helg allihopa! Jag ska försöka höra av mig snart igen.

Jul från mig


Tomte nummer ett 2010


Tomte nummer två 2010


Herr Snögubbe och hans mamma 1 januari 2011 :)

Bra början

Nu är årets första måndag avklarad. Åtminstone arbetsmåndagen. Så nu är det bara två dagar kvar på jobbet sedan ledigt igen. Skönt! Verkligen en bra början på året.