Hemkommen

Nu är jag äntligen hemma i sköna Sverige. Min resa har varit fantastisk och otroligt utvilande. Vi anlände till Söderåkra vid tio igår kväll, och jag är fortfarande trött efter allt resande. Därför återkommer jag med en uppdatering om resan och kanske lite bilder en annan dag. Just nu ville jag bara tala om att jag lever.


Jag kommer snart igen

Helgen har som vanligt gått himmelskt fort. I fredags blev det en lugn kväll för min del. Var hemma själv och slappade. Otroligt skönt efter en hektisk arbetsvecka. På lördags morgonen klev jag upp tidigt för att följa med sambon till Emmaboda och En dag på Strippen. Bilar har väl aldrig varit mitt största intresse, men jag hade roligt och såg en hel del häftiga åk. På vägen hem stannade vi till hos vännerna i Trankvill som bjöd på mat. Det var mums! Sedan ville jag bara hem och sova. Och det gjorde jag också. Super skönt.

Idag har jag jobbat ett par timmar och varit hemma hos familjen. Det blev grillat och en hel del avsked. För imorgon far ju jag iväg och på tisdag ska en stor del av min familj resa till en av de grekiska öarna. Semster we like!

Så nu mina vänner kommer bloggen att vara tyst i en hel vecka. Ingen dator, ingen mobil, bara vila.
Hej då och som ni vet; jag kommer snart igen!

Hallå hej

Som  ni kanske har märkt har jag åter igen ändrat utseendet på min blogg. Det är knepigt med alla koder hit och dit men ibland lyckas man. En blandning av skicklighet och tur och så en jädrans massa tålamod, så kan man fixa det.

Ursäkta torkan

Det har varit ganska torrt på bloggfronten, men nu är jag tillbaka! Veckan har varit full av jobb. Känns bra att jag numera bara har ett ställe att åka till istället för en hand full. Jag trivdes kanonbra med städningen, men det var jobbigt att vakna på morgonen och inte ha en aning om/vart man skulle jobba.

Förutom jobb jobb och jobb har jag haft en trevlig helg. I fredags var det kalas hos min morbror som nydligen fyllt år. Jag fick även träffa nytillskottet i släkten, min kusin Liam, bara några veckor gammal. Efter mat och fika och umgänge med alla kära släktingar var det dags att röra på sig. På vägen hem stannade vi till i Kalmar och hälsade på Lina som hade partaj. Både nya och gamla ansikten. Vi stannade inte länge utan drog oss hem när folket skulle ut och göra stan osäker. Jag slocknade direkt när jag la mig. Underbart!

Lördagen innebar ännu mer kalas. Denna gången besökte vi Jörgens systerson Gustav som blivit sex år. Det blev givetvis lite lek med honom. En helt underbar kille! Kikade även på alla Annelies kaniner och jag fick hålla en liten unge. Så nu vill jag ha en kanin! Haha, jag påverkas så lätt!

På kvällen begav vi oss till Trankvill och grillade. Underbart gott. Sedan spelade vi lite badminton och några vågade sig på köra lite Gåped. Det blev en härlig kväll med en del skratt. Väl hemma tog det en stund innan jag kunde lägga mig för att sova.

Idag är en ny dag och solen skiner. Jag ska strax sätta mig ute och njuta. För om bara en liten stund når solen min uteplats!

Tack för mej, hej!

Långhelg för vissa

I onsdags var det som alla vet Valborgsmässoafton. Detta firade vi hemma hos Erik och Josefine. Det grillades och dracks. Jag höll mig däremot nykter eftersom jag skulle jobba dagen efter. Kvällen var sjukt rolig och det kändes inte alls fel att vara nykter. Enda problemet är att man lätt blir seg, men det ändrade vi med dans. Såg aldrig någon majbrasa, men kvällen gottgjorde det med bravur.

Torsdagen jobbade jag på billackeringen och fredagen blev det städning för sista gången. Jag ska nämligen börja på heltid på lacken. Känns väldigt skönt med ett fast heltidsjobb. Inte alla som har det. Vi får se hur det går, jag kommer få en hel del ansvar och massor att göra. Men med rätt inställning ska jag nog fixa det också!

I fredags kväll var det meningen att vi skulle grilla nere vid Stensö, men regnet förstörde de härliga planerna. Istället kom Lina och Sebastian hit och vi hade en rolig kväll ihop.

Lördagen innebar shopping. Jag fick med mig min sambo till Karlskrona och vi inhandlade både det ena och det andra. Lite saker till resan bland annat. Snart dags ju. Underbart. Sedan grillade vi lite korv innan kvällen avslutades på soffan.

Idag är det andra bullar. Solen skiner och jag är på bra humör. Emmy och Coffe kommer hit lite senare och då ska det grillas. Just nu tar jag det bara lugnt, vilket är riktigt skönt.

Det var allt för idag. Tack för mej, hej!