Trött men ändå här

Arbetsveckan är i full gång igen. Givetvis är jag lika trött som vanligt, trots att det nyss var helg. Det spelar liksom ingen roll. När jag kommer hem från jobbet vill jag bara äta och lata mig för att sedan sova. Och så forsätter det tills det blir helg. Då vill jag sova, äta och roa mig.

I lördags kom lite vänner på besök och vi hade en trevlig kväll. Spelade spel och fjantade oss. Kom i säng väldigt sent trots att det inte blev någon utgång. Lördagen som kommer blir det andra bullar. Då kommer fler vänner hit på galej och sen ska hela gänget in till Kalmar. Kan bli hur kul som helst. Rakt in i den älskade dimman!

Pang pang lucky Luke. Vi ses på lördag!


Dagens inköp



Höstjacka samt sjal, Lindex

Angående bion

DEN VAR SKIT BRA!

Visst, boken ÄR bättre. Men så är det ju alltid när bok blir film. Jag saknade vissa delar, men jag kommer absolut definitivt köpa filmen när den släpps. Det kommer antagligen min syster också göra. Vi måste ju har varsit ex.

Älskade lördag

Gud vad jag älskar lördagar. Har hoppat runt i lägenheten av glädje de senaste två timmarna. Plockat med diverse och planterat lite blommor. Dansat till The Killers och Amy MacDonald. Ljuvligt. Eftersom jag är helt knäpp och vågar erkänna det är det helt okej för mig att springa runt och skriksjunga låtar som jag älskar. Det är nog det bästa med en ledig dag ensam i lägenheten.

I förmiddags var jag och sambon i en av de närliggande städerna. Inhandlade en ny bäddmadrass, liknande tempur. Så nu ska vi kunna sova ännu godare. Jag hittade även en höstjacka och så köpte vi mat såklart. Provade den nya nachos burgaren på Max. Den får fyra av fem toasters. Kanongod. (Ja, jag är ett Benjaminfan!).

Nu ska jag sjunga vidare. Har fixat så jag har ett helt The Killers album att lyssna igenom nu. Tjohoo!

Släpp in den rätte

När jag och systeryster skulle boka biobiljetter i söndags blev vi förtvivlade. Filmen vi skulle se, filmen vi väntat på så länge fanns inte att välja. Världen rasade nästan samman runt oss. Skulle inte Biostaden eller Saga visa Låt den rätte komma in? Vi var kanske bara ut i alldeles för god tid. Så vi väntade till nästa dag och besökte SF:s hemsida igen, men inget annat än Highschool musical 3 gick att välja, samma sak i tisdags. Men så idag äntligen kunde jag boka två biljetter till premiären av tolkningen av John Ajvide Lindqvists underbara bok. Som jag har längtat efter filmtolkningen, enda sedan jag läste boken faktiskt. Och att biopremiären blev förskjuten från mars till oktober har bara gjort längtan ännu längre och mig än mer otålig. 

Har du inte läst Låt den rätte komma in? Gör det nu! Det är en av de bästa och mest spännande böckerna jag läst. Gillar du inte böcker - se filmen. Eller varför inte både och! Jag råder dig hur eller hur att ta del av Lindqvists berättelse om tolvåriga Oskar.
Se filmtrailern 



Latheten vinner så lätt

Disken står i stora staplar, dammtussarna flockar sig, tvättkorgen svämmar över. Ja allt är åt helvete. Det man ska göra då är att ta tag i skiten och få det ur världen. Men latheten vinner så lätt. Soffan, den sköna datorstolen, en runda med bilen bort från den skitiga längenheten känns ju så mycket bättre. Men jag har alldeles nyss fått tummen ur röven och faktiskt tagit tag i både disk och dammsugning. Otroligt stolt!

Jag har haft en otroligt rolig helg. Återkommer nog snart igen! Tack för mej, hej!

Fredagen blev lyckad

Efter arbetsdagens slut i fredags stannade jag kvar och duschade på jobbet för att sedan följa med chefen och handla. Det viktigaste var såklart Systembolaget, men även lite snacks var ett måste. Vi dukade upp det tråkiga fikarummet med en stor mix av ölsorter, ölkorv, salta pinnar mm. och så lite tända ljus för lite mysigare stämning. Alla nio anställda plus chefen kom och vi hade väldigt trevligt. Det tråkiga fikarummet fylldes med skratt och blev roligt. Klockan sju drog vi till Harrys för att bowla. Jag var helt totalt absolut värdelös. Har aldrig gått så dåligt. Banornas fel helt enkelt. Men vi hade en bra glöd i laget. Så till nästa gång ska vi bara träna lite mer. Lite senare promenerade hela gruppen till Stekhuset där det blev ljuvlig mat. Jag tror alla hade kul och det var skoj att träffas privat. Det blir ju en hel annan känsla än när man ses på jobbet. Tyvärr följde inte alla med när vi gick vidare på en liten pubrunda. Den var mycket trevligt må jag säga. Dock droppade folket av efter hand och sist kvar var jag och två tappra själar från mitt bowlinglag. Vi gick vidare till Rock efter att Krögers stängt vid ett. (Krögers är för övrigt en jävligt bra krog i Kalmar, gå dit!) Vid två kastade vi in handduken och åkte hem. Soooova! Riktigt skönt att komma hem efter en lång dag. En lång men rolig dag. Jag har fortfarande ett leende på läpparna!

Jobbarbowling

Imorgon ska jag ut med jobbet. Bowling, mat och dricka. Ska bli hur kul som helst. Är verkligen på tiden att vi arbetskollegor gör något ihop. Så imorgon blir vi tio glada man som ska ut på galej. Spänningen är olidlig.

Uppdatering kommer efter helgen, hej!

Lika seg som vanligt

Jag har inte ork att blogga varje dag, inte ens varannan dag, även om jag skulle vilja. Dessutom har jag lite svårt att hitta ämnen. Hur som helst har jag lite uppdatering om bloggens huvudämne, alltså mig själv och min vardag!

Förra veckan var lika jävlig som vanligt och när fredagen kom var det superskönt. Jag och min gubbe hyrde bubbelpoolen borta på hotellet. Väldigt avslappnade och otroligt skönt efter promenaden i duggregnet på vägen dit. Efteråt blir man alldeles le i kroppen och vill inget annat än att lägga sig, samtidigt är bubblet uppiggande för kroppen. Fast jag valde att lägga mig på soffan när vi kom hem igen..

På lördagen blev det spelkväll med Jörgen Lina och Olof. Trevligt och underhållande. Vi gjorde vårt egna spel, men det föll inte riktigt Olof i smaken. Han la till en ruta; Gör bort dig. Självklart hamnade han själv på den och fick ringa sin mamma och berätta att han var "kär i en annan man". Jag fick givetvis med det på film, tyvärr kan jag inte lägga upp videos på bloggen.. Annars hade den plus ett antal andra videos varit uppe här för länge sen. Fast jag vet inte om det går och isåfall hur man gör. Därför drar jag slutsatsen att det inte går. Måste kanske ha pro eller något sådant? Tillbaka till lördagen. Efter en härlig spel-förfest flörtade vi till oss skjuts in till stan. Pipes of Scotland och O'learys fick det bli. Sedan buss hem, lika segt som vanligt. Lite bilder från lördagens utsvävning samt ett par fester till finns på Olofs hemsida
Här!

Söndagen tillbringade vi med två av mina ögonstenar. Syster Tove och hennes dotter Denice. Dem bjöd mig och Jörgen på mat sedan blev det lek och buss. Underbart! Provde Färjestadens dagis och dem fick nog rätt bra betyg. Iallafall om Tove och jag får bestämma. Vi lekte som aldrig förr (nästan).

Tack för mej, hej!


Helg igen

Förra helgen var jag och syster Tove i Karlskrona på shoppingrunda. Jag hittade lite av varje, precis som man brukar göra när man inte letar efter nått särskilt. När klockan blev fyra och affärerna tyvärr slog igen letade vi upp en mysig restaurang. Där åt vi varsin Oskar och drack cola. Väldigt mumsigt och trevligt. En lördag som absolut måste göras om snart igen! På kvällen var jag på inflyttningsfest hos Annelie och Mattias. Trevligt, fast jag höll mig nykter pga trötthet och förkylning. Just därför blev det jag som blev kvällen chaufför. Det gick bra och jag hade väldigt kul!

Men nu är det ny helg, ny lördag och helt nya tag. Klev upp för bara ett tag sen så sitter nu i morgonrock och glor på skärmen. Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske hinna med att tvätta. (Det behövs..) Och ikväll får vi besök av lite vänner. Alltid lika välkommet. Kanske en sväng in till stan? Man vet ju aldrig!

Tack för mej, hej!

Mitt första steg mot en framtid inom lackering

(I väntan på Tove hinner jag nog med ett inlägg till..)

I måndags klev jag upp klockan tre på natten/morgonen. En halv timme senare satt jag i bilen och styrde min kos mot Jönköping. Det var mörkt, kallt och framför allt var jag trött och nervös. Har aldrig tidigare kört så långt ensam. Körde visserligen hela vägen till Malmö i våras, men då hade jag Jörgen vid min sida hela vägen. I måndags var jag helt på egen hand. Resan gick fin fint och tog inte alls så lång tid som jag beräknat. Körde in nästan en halvtimme. Jag mötte upp Ulrik vid A6 och vi fortsatte resan till GBG tillsammans.

Kurs kurs kurs! I Göteborg hittade vi till Standox training academy där kursen skulle hållas. Vi var tre personer och så Stefan som höll i trådarna. Jag fick prova på att lacka lite bildörrar, vilket var väldigt kul. Jag är absolut ingen lackerare så det gick inte skitbra, men helt okej. Jag blev iallafall något klokare efter timmarna på kursen. Tog tyvärr ingen bild men jag såg väldigt skojjig ut i målaroverall och friskluftsmask.

Vid halv fyra på eftermiddagen lämnade vi Götet och jag var hemma i Söderåkra vid niotiden igen. En väldigt lång måndag. Jag var helt uttröttad när jag kom hem och la mig direkt på soffan.

Tillbaka till bloggvärlden

Har under veckan varit väldigt upptagen med hobb jobb och åter jobb. Har därför varken haft lust eller ork till att blogga. Jag ber om ursäkt för detta. Hur som helst är jag tillbaka nu. Idag, denna underbara lördag, ska jag bila till Karlskrona med min stora systeryster. Förhoppningsvis sätta sprätt på en massa pengar. Vet inte vad jag annars ska göra av mina rikedomar. Ska bli riktigt nice med en dag enbart med Tove. Det var länge sen vi gjorde något ihop, bara hon och jag. Just nu sitter jag med min temugg och väntar, men hon hade visst försovit sig. Aj aj aj ; )

På återseende!