30 juli 2008



En underbar dag

Lite uppdatering

Helgen var ljuvlig. Tre dagars ledighet är aldrig fel. Fredagen innebar norra Öland med familjen. Vi lämnade Arontorp vid ettiden för att ta oss upp på ön. Det blev lite bad och sist men inte minst mat på Lammet och grisen.
U N D E R B A R T ! Tack så hemskt mycket pappa!

Lördagen var i allmänhet lugn. Sov ut ordentligt eftersom fredags kvällen blev senare än planerat. Var inte hemma i Söderåkra förrän efter ett. Eftersom vädret för en gång skull var kanonbra begav vi oss till stranden.

Söndagen var allt annat än lugn. Jag åkte tillsammans med mina kära vänner, Jörgen Emmy och Coffe, till Ölands Djur & Nöjespark. Jag hade en helt otroligt rolig dag. Det enda som gjorde mig besviken var att jag inte fick se några hygenor. Annars var allt toppen och vädret var prima dessutom.

Nu i veckan är det jobb som gäller. Det börjar ösa på med bilar nu när plåtslagarna är tillbaka efter semestern. Med andra ord är den lugnare perioden på jobbet över.


Lammet och Grisen, Löttorp

Leverans

Idag fick jag mitt paket från ASOS. Första gången jag betällt där ifrån. (Har velat så länge men inte vågat..) Så var lite nervös om det skulle komma fram eller ej. Betalde ju i förskott. Men det gick hur bra som helst. Efter tre arbetsdagar (!) fick jag hem mina kläder. Passade dessutom, tack och lov! : ) Rekomenderas verkligen. De har ju så himla mycket snyggt!

 

Vattenfestival

Igår var det vattenfestival för hela slanten. Vi var ett stort gäng som förfestade hemma hos Annelie och Turk. Jag hade jätteroligt. Tack vara alla stjärnor som var där. Vid halv tio tiden (när de flesta var rejält tankade) åkte vi med minibussar ner till Dalskär. Där såg vi EMD (wow vad häftigt) och hängde i öltältet. 


 
 
 

Vackert

Åh, de finns ingen vackrare än du
i din vanliga tröja och i ditt våta hår

Vackert väder - Jakob Hellman

Det är som det brukar

Idag är jag på bättre humör. Den största ilskan har lagt sig. Istället är jag trött som jag vet inte vad. Jobbet börjar ta kål på mig. Ändå är det rätt lugnt denna veckan (de flesta plåtverkstäderna har semesterstängt), tack och lov. Jag behövde verkligen varva ner lite. Har sprungit fram och tillbaka som en stucken tjur de senaste veckorna.

Det är mycket som ska fixas iordning på jobbet, så någon semester blir det icke. Däremot får jag en ledig fredag nästa vecka (hurra!). Då blir det förhoppningsvis Lammet och Grisen på norra Öland med familjen.

Tack och hej.

Värdelös morgon

Idag skulle jag åka till jobbet som vanligt vid kvart över sex. Men när jag kommer till vår carport möts jag av ett uppbrutet lås. Bilen står olåst. Stereo och GPS saknas. Det ska tilläggas att stereon var sprillans ny, inte mer än två veckor gammal.

Någon jävla idiot har alltså brytit upp billåset (är det verkligen så enkelt?) och snott med sig allt av värde. Fy fan vilken vedervärdig start på morgonen. Hela min dag var förstörd. Känner fortfarande för att banka skiten ur någon. Suck.

Därför (det är ju synd om mig) ska jag när som helst trycka i mig en pizza. Tröstätningen börjar så snart min sambo levererar käket.

So long, kalsong

Lördag

I lördags var jag och sambon i Växjö, och gissa vad vi gjorde där borta? Jo det ska jag ta och berätta! Vi köpte ett Nintendo Wii med två handkontroller och ett 40tal spel till. Så nu har jag att göra vill jag lova. Riktig underhållande.

På lördags kvällen lyckades jag ragga upp Emmy så hon kom hem till mig och vi drog ett par groggar. Sedan blev det stan och en liten krogrunda. Jag hade jättekul, fast det var lite tunt med folk. Tråkigt tråkigt. Lyckades även plattånga mitt högra öra när vi gjorde oss fina. Nu har jag alltså ett brännskadat öra vilket är mindre roligt. I och för sig är det ganska komiskt.

Jag och babe

Nu så

Idag har varit en helt vanlig torsdag. Ganska tråkig med andra ord. Jobbade över så jag är helt slut i kroppen nu. Kanske borde man slänga ihop lite mat. Magen skriker efter näring. Men nja, det finns ingen ork till avancerad matlagning. Får bli något snabbt när sambon kommit hem. Tills dess har jag planerat att kliva in i duschen och piggna till lite, därefter tillbringa tid framför datorn.

Imorgon är det äntligen fredag känns ljuvligt. Helgen är ännu oplanerad, men något roligt dyker alltid upp.

Tack för nu mina kära läsare!


Cypern

AyiaNapa - Nissi beach

Semestern var underbar, nu är jag tillbaka i vardagen igen.

Ps. förlåt för att jag varit urusel på att blogga den senaste månaden! ds.