Semester

Imorgon börjar Jörgen sin fyra veckor långa semester. Den har jag verkligen väntat på. Så skönt med lite sällskap och stöd här hemma om dagarna. Sen har vi ju lite mindre projekt att fixa med under ledigheten.

På återseende!

Uppskattad leksak



Jag beställde Pingu men fick Mumin, men för Mira verkar inte det spela någon roll. Hon älskar sitt babygym!

Sommarförkylning

Här hemma fortsätter dagarna att passera i en väldig fart. Mira är nu fem veckor gammal och växer så det knakar. Hon har gått upp över ett kilo sedan födslen, så det är en stor tjej att bära runt på. Jag undrar fortfarande hur jag ska orka bära henne om ett par månader när jag redan tycker att det är jobbigt för axlar och rygg. Svagis! Igår var vi iallafall på BVC i Torsås helt själva och det gick över förväntan. Sist vi skulle dit hann ju Jörgen hem från jobbet så han följde med oss. Han har ju sådant lyx att han slutar tidigt på fredagarna.

Annars så händer det inte så mycket här. Dagarna innehåller mestadels amning, blöjbyte, spyor och så vila däremellan. Jag är fruktansvärt trött just nu så vila behövs verkligen. Har ju åkt på en jävla förkylning och är snuvig som bara den. Inte alls kul, men vad gör man? Bara hoppas på att bli frisk snart.

Nu har jag inte så mycket mer att berätta hörre ni. Ha det fint. Hej!

Fredag - igen

Dagarna bara försvinner. Passerar helt obemärkt. Jag kan inte fatta att det redan är juli och mitt i högsommarn. För mig känns det fortfarande som början av sommaren, typ slutet av maj eller början av juni. Jag har verkligen inte varit närvarande de senaste tre veckorna. Det har visserligen en naturlig orsak. Jag har haft fullt upp med min nya roll som mamma. Det är knappt jag lämnat huset. Därför är jag extra nervös idag då jag och Mira ska ut och åka själva för första gången. Vi ska visserligen bara till Torsås, men mycket kan hända på en tio-minuters bilresa. Jag har dessutom inte kört bil på en månad. Hur ska detta gå!? Håll gärna era tummar för att bilresan går bra och att lilla stumpan har gått upp i vikt som hon ska.

Hörs snart igen. Kram på er!