Solen gjorde mig glad

Idag gick jag och pojkvännen en liten runda. Om än en liten så var den väldigt härlig. Att få känna solens värme i ansiktet räddade min dag. Det tillförde glädje i en annars väldigt grå och tråkig veckodag!


Gårdagens tjejbesök



Spenderade lördagskvällen med snick-snack, god mat och skrattsalvor tillsammans med dessa underbara brudar. Tack till er!

Lördagsmusik

Härliga The Killers live, varsågoda!


Soffläge

Jag är slut. Ska ta en dusch för att sedan inta soffläge. Kommer antagligen somna om jag lägger mig ner men vad gör det. Sova bör man annars dör man, heter det väl!

Inte verkar det gå något bra på teve heller. Sambon letar efter en bra film vi kan se. Bara jag tejpar upp ögonen ska det nog gå fint ;)

Filmtips

Igår såg jag en riktigt rolig film. The Proposal med Sandra Bullock och Ryan Reynolds. Den var över förväntan och både jag och Jörgen tyckte om den. En film för alla alltså!

Här kommer en trailer:


Om jag ändå klädde i sådant

Angående lördagens melodifestivals deltävling: Crusified Barbara ägde! Hörde dem för första gången bara för någon månad sedan och blev genast förtjust. Så balla!

Ett annat bra bidrag var enligt min mening Elin Lanto. En låt som satte sig, iallafall hos mig. Och så hade hon ju kvällens snyggaste outfit. Hennes transparanta topp var ju urläcker. Jag önskar att jag kunde klä i sådana utstyrslar!


Snart dags att bege sig

Igår tillbringade jag och sambon kvällen hos ett par vänner. Vi kikade på Melodifestivalen och tjattrade om lite allt möjligt. Idag ska vi in till den stora staden för jag ska kolla om en mobiltelefon. Sedan bär det av till Öland där det bjuds på söndagsmiddag.

Trevlig söndag på er!

Lördagsmusik

Här kommer en go låt som jag tycker bra om. Det är tack vare min syster som hjärntvättat mig med den. Så det får bli en hälsning till henne också. Tack och trevlig helg systeryster :)


Så fick jag skrattmusklerna tränade

Tre rätters en onsdag - nu är det krig!

Tittade på underbara Solsidan igår. Den serien träffar verkligen mitt i prick. Oj vad mina skrattmuskler fick anstränga sig. Gårdagens avsnitt var helt klart bäst hittills!

Sölkorvar

På vägen hem från jobbet passerar jag två 50-sträckor, där det dessutom står fartkameror. För ett tag sedan sattes det upp skyltar 150 meter innan femtiosträckan som ska förvarna. Om man är lite miljömedveten är det nästan lagom att släppa på gasen där så kommer man ner till 50 i tid. Men idag hamnade jag bakom en av dem som inte förstår budskapet i "50 - 150m". En av dem som tror att femtio kilometer i timmen börjar gälla redan vid "varningsskylten". Den här personen bromsade ner till trettio och jag fick puttra bakom. Så frustrerande!

Tack och lov att det är fredag! Det får mig på gott humör igen.


Vansinnigt uppfinningsrikt

Kolla in den här filmen på Aftonbladet: Vansinne

Hur kan man transportera ett bilsläp med en bil utan dragkrok? Jo man lägger sig i bagaget och håller fast släpet med handen. Vilken klockren lösning!

Men vem ställer upp på en sån grej? Ligga och hålla i ett tungt släp. Det måste vara skitjobbigt. Och farligt. Vilka människor det finns!

5230

Är lite sugen på en ny mobil. Min nuvarande har hängt med ett par år. Problemet är att jag inte hittat någon jag vill ha. Är fast besluten att det måste vara en Nokia. Har aldrig haft något annat mobilmärke! Lite ensidigt kanske, men varför byta när jag är nöjd med Nokias mobiltelefoner?

Hur som helst har jag hittat en värdig kandidat: Nokia 5230 Pekskärms mobil


Gårdagen


Vi spelade spel


Och spexade!

Tack så hjärtligt mina vänner!

Lördagsgalej

Spenderade natten i min systers lägenhet i Färjestaden. Hon och pappa var i Linköping och kollade på Thåström, så jag tog hand om min lilla söta systerdotter Denice. Vi byggde koja och hyrde film. Efter en eftermiddag och kväll med henne somnade jag gott kan jag lova!

Nu inväntar jag ett par vänner som ska komma på lite festligheter. Det blir en massa god dricka och kanonbra musik. Och förhoppningsvis en massa skratt. Jag laddar upp med att lyssna på min rock-låtlista på Spotify. Och så har jag piffat till mig med mittbena i håret och krimskrams på armarna!

 

Trevlig kväll!


På jobbet!!

Sitter och väntar på att chefen ska prata färdigt med en kund. (Trött som jag är bloggar jag istället för att passa på och göra nytta). När han är klar ska jag ge honom en kaka och ta ett par ord. Sedan blir det raka spåret hem. Tisdagskväll i tevesoffan står på schemat.

Tack för mej, hej!

Rådjur i trädgården

I lördags när vi var på besök hos mina föräldrar kom deras nya sällskapsdjur fram mitt på dagen. Vi stod samlade i köksfönstret och beundrade dem.


Han fick alltså INTE följa med ut



Jag & Anders Petter

Den stora dagen

Ni som mot all förmodan har missat det, den sjunde februari är lika med min födelsedag. Blir idag tjugotvå år gammal. Gammal.

I afton kommer mina föräldrar samt min svärfar och hans mamma hit på kalas. Jag håller just nu på med tårtbak. Samtidigt lagar jag middag och tänkte faktiskt hinna kolla in Melodifestivalen på SVTplay. (Kollar via Telias digitalteve). Så det är fullt upp minsann.

Och paket har jag också fått. Naturligtvis. Igår gav systeryster mig en Anders Petter. Ska fotografera den när jag får hem den. Den ligger nämligen kvar på Telegatan! (Det var inte lämpligt att ta med AP ut, ni kommer förstå när ni ser bilden). Min kära sambo har också gratulerat och av honom fick jag min favoritparfym, Paris Hilton Fairy Dust. Så nu luktar jag iallafall gott!

Tack till alla som gratulerat. Och ni som inte har gjort det: Det gör inget. Jag tycker mindre och mindre om mina födelsedagar. Så vill helst inte göra någon stor grej av det!

Söndagsmys

Minns ni Sam från Idol? Han som sjöng Purple rain så jävla bra. Här kommer en låt av honom. (Bry er inte om videon - lyssna på låten). Han är kanon!


God morgon!

Börjar min dag med att äta bullar och lösa Melodikrysset. Lite tantvarning på det kanske! Fast jag dricker inte kaffe iallafall. Jag tar Coca Cola till frukost. Haha!

Idag bär det av till Öland och systerysters inflyttningsfest. Ses kanske i dimman. Ha en superbra lördag kära läsare!


Familjefotografering

Bilden i min nya header kommer från familjefotograferingen jag och mina syskon var på innan jul. Har inte skrivit om det eftersom det skulle bli julklapp till mamma och pappa. Men nu är det fritt fram! (De blev förresten jätteglada).

Vi var hos Jini Sofia som har sin studio på Larmgatan i Kalmar. Det var superkul och hon är verkligen en fantastisk fotograf. Bilderna blev jättefina. Jag som annars ogillar att bli fotad i nyktert tillstånd och aldrig blir nöjd med resultatet var överväldigad. Jag skulle absolut vända mig till henne om jag behöver fotograferas igen och rekommenderar henne det varmaste. Här är en länk till hennes hemsida:
Jini Så många underbara fotografier!

Här kommer smakprov på vad hon lyckades fånga av oss!









Tack Tove Elin & Johan för att ni är så underbara syskon!
Tack till Jini Sofia för arbetet med våra fotografier!

Nu får det vara nog

Snö, snö, snö och åter snö. I morse fick jag plumsa i den djupa snö fram till bilen. Trots att den stått i carporten fick jag sopa av bilen innan jag kunde köra iväg. Och det var nog fan precis att jag tog mig ut på vägen, men den var plogad tack och lov.

Nu får det faktiskt räcka med snön. Jag är urless på vintern! Snälla vädergudar - glöm allt vårt klagande om att de aldrig blir riktig vinter nu för tiden, vi vill hellre ha sommar.