Kvällen

Igår eftermiddag åkte jag hem till Gabbe och Lina i Berga. Lina var inte på världens bästa humör, men det hade en förklararing. Hon hade köpt en ny mobil som visade sig vara utan 3g-nät så då funkade inte hennes kort i den. SUCK för allt som har med teknik att göra.. Varför kan det inte bara funka? Så det första vi gjorde var att bege oss till Siba. Mobilen byttes in och Lina fick köpa en annan. : ) Det var kanon tyckte jag! (Den nya mobilen är jättefin och bra, men inte grön..tyvärr!)

Sedan käkade vi pizza och började dricka lite smått. Senare kom även Malin. Vi spelade kort och annat kul. Tiden rann iväg och vi drog in till staden. Tillbringade kvällen på Vallen. Drickan var billig så vi passade på att fylla upp tanken. Riktigt gott : )

Kvällen slutade med taxi hem och sedan somnade jag på min lilla sovplats på Gabbes golv.

Tack för ännu en rolig kväll Lina Malin och Gabbe!

Film

Såg på "Se upp för dårarna" för ett tag sen. En film om två väldigt olika tjejer som båda söker till polishögskolan, men har helt olika anledningar. De blir vänner och går igenom de olika proven tillsammans. Under tiden brottas de mot problem i sina privatliv.

En rolig och samtidigt klok film. Jag blev glatt överraskad och den var bättre än jag trott. Helt klart värd att ängna ca 1,5 h åt.

"Se upp for dåårrarna, dåårranrna stängs"

ÅH

Trött på att hamna emellan. Inte första gången det händer. Jag tänker inte "välja sida", sån är inte jag. Jag vill ha mina vänner kvar, men jag tänker inte sluta umgås med den ena för att kunna vara med den andra.

Jag sökte ögonkontakt hela kvällen. För att kunna säga hej och fråga hur det var. Men blir man ignorerade och personen i fråga tittar ner i marken är det inte lätt. Jag är inte den som tränger mig på andra. Vill någon prata med mig får den personen möta min blick och visa att det är okej.

Min helg

Fredagen tillbringade jag med Lina. Vi pratade, käkade onyttigt, drack och sedan blev det vallen och massa dans. Enda gången vi lämnade dansgolvet var när vi fyllde på tanken med lite god dricka : ) Det blev svettigt, men var jävligt kul. Jag körde markoolio-dansen och annat ful, mycket mycket roligare än att försöka vara snygg hela tiden ( det är ju ansträngande..) Släppa loss och skita i vilket är mer min melodi. Dessutom var ju utgången oplanerade och jag hade inget fint att ha på mig, så jag såg förjävlig ut redan när vi kom ut så vad gjorde det om jag fulade mig lite på dansgolvet? Inget alls. Framåt ett lämande vi dock vallen efter att ha dansat i timmar. Käkade på fyrkanten och sedan bar det av hem till Jörgen.

I lördags var det sommarfest och jag var där med Jörgen Emmy och Coffe. Trevlig kväll i Gullaboås : ) Förfestade samt sov hos E och C. Skitbra ! Ska börja betala tillbaka så fort jag har en lya som jag kan låta dem sova i!

Ej som förut

Idag fick jag lite ledigt. Så jag låg kvar och gottade mig medan Jörgen fick gå upp halv sju och åka till jobbet. Vid tiotiden åkte jag in till stan. Shoppade lite och framkallade en filmrulle. Alltid lika kul : )

Såg hur ungdomar strömade mot Stagnelius och stötte på en del inne i stan som bar på brochyrer om skolan. Det kändes underligt att inte vara en av dem som samlades i aulan för att lyssna på rektorns tråkiga tal, träffa alla klasskompisar och sedan påbörjar nya kurser och projekt. Väldigt väldigt konstig känsla att se på, men inte vara på väg till skolan själv. Visst är det skönt att slippa allt, men saknar det ändå. Ska jag vara ärlig saknar jag till och med klasskompisarna jag aldrig kom överrens med, som jag aldrig lärde känna. Och så saknar jag dem som jag umgicks mycket med, de som man pratade med ibland, de som skrattade åt, de man tyckte synd om och dem som man inte tyckte någonting alls om. Helt enkelt saknar jag alla fast på olika sätt.

Våra debatter och diskussioner som vi alltid hade som jag avskydde, ja jag saknar dem också. Faktiskt.
Men nu är allt annorlunda och kanske bättre. Det återstår att se. Vet inte än vad jag ska göra med mitt liv.

image72 

Groda

För någon dag sen när jag skulle lägga mig, blev jag överraskad.. av en groda! Den satt på mitt golv och hoppade fram brevid mig när jag skulle öppna min byrålåda. Jag hoppade upp i sängen och ringde in så att Johan fick komma ut och ta bort den. Sen dröjde det ett tag innan jag kunde sova för det ända jag tänkte på vad sliskiga grodor/paddor.

Veckan

Mån-fre: Jobba hos pappa 7-14
Ons: Hälsa på hos Emmy och Coffe
Fre: Träffa Lina och ha kul
Lör: Sommarfest med Jörgen

Pizza

I lördags efter en dag med en massa bilar beslöt vi oss för att käka pizza. Jag beställde en kebabpizza, det var lockande med lite vitlökssås. Jörgen och Josse som beställde rulle/tallrik fick sin mat hyffsat snabbt. Men min och Eriks mat dröjde.. De andra hann till och med äta upp. Och sitta och vänta med oss på vår. Har nog aldrig fått vänta så länge på en liten pizza. Hur svårt är det? Rulla ut degen, släng på allt och in i ungen.. Näe, hon som gjorde pizzorna var tvungen att ta en paus trots att flera hungriga kunder satt och väntade. Väldigt dåligt. Visst ska man ha rätt till rast, men då får man ju ha en pizzabagare till.. eller nått. Fick hur som helst maten till slut, men väntan var överdrivet lång och pizzasalladen smakade skit. En dålig måltid med andra ord.

Det var den sista dagen på min resa till Skåne. Orkar inte skriva mer om den förutom att det var väldigt kul. För att få veta vad jag gjorde samt se bilder kolla min BDB.

Slut

Nu är sommaren snart slut. Jag räknar augusti ut, sen är det nog höst. Denna veckan börjar både mamma och Jörgen att jobba igen. Och Elin och Johan börjar skolan nu på torsdag. Själv börjar jag ingenting, varken skola eller jobb. Känns rätt jävligt. Det är bara slut och nu står jag här utan att veta vad jag ska göra.

Jobbar fortfarande lite hos pappa, men det kan jag inte göra särskilt länge till. Han har inte råd att anställa mig. Så ja.. Jag måste hitta ett arbete. Har varit lat och inte besökt arbetsförmedlingen, men ska skriva in mig nu så fort som möjligt. Och platsbanken kollar jag rätt ofta, men det finns ju inget. För flytta det gör jag bara inte. Kalmar, Öland, Torsås eller Karlskrona kan gå, men inte längre bort.

Sommaren försvann otroligt fort och massor blev ogjort. Att träffa vännerna tex. Och nu är det inte som förut, att man kunde ta igen det när skolan började igen och man sågs varje dag. Nej, nu får jag ta tag i det själv. För det är nu eller aldrig som gäller.

Förlåt

Det var ju alldeles för länge sen jag skrev. Fy skäms på mig själv. Har egentligen ingen bra ursäkt förutom vårt kassa internet som aldrig fungerar en hel dag. Sedan har jag gjort lite allt möjligt, men ändå inget viktigt. Har inget kul att berätta om. Har lite bilder upplagda ibland på, livetarenfest.bilddagboken.se annars är det tyst från mig.

På onsdag ska jag åka till skåne. Hoppas det blir soligt så man kan ha lite skönt när man kommer ifrån de gamla rutinerna. Har visserligen inga rutiner så, men jobbar lite hos pappa, läser lite, ser på film.. osv. bara samma tråkiga saker dag efter dag. Ska bli skönt att göra lite annat. Är tillbaka igen på lördag kväll.

Tack och hej så länge. Vi hörs. Och åter igen förlåt att jag skriver så dåligt, speciellt riktat till de som alltid kollar min blogg, Ida och Lina bla.