Satan tar semester

"Som en blixt från klar himmel. Som en spark i magen när du redan ligger. Lika beroendeframkallande som dansant. Lika tufft som ironiskt pinsamt. Satan Takes A Holiday tar tag i rockslyngeln och släpper inte förrän rumpan skakar och ölen spills ut på golvet. Med Iggys känsla, Sonics energi, och Screamin’ Jays pondus lyckas denna trio fylla ett hål i den allt tröttare svenska rockscenen."




Helvete jävlar fan

VILKEN UNDERBAR HELG JAG HAR HAFT! Hässleholm kokade! Just nu saknar jag ork att berätta allt för er. Jag är helt slut efter att ha röjt med mina underbara systrar. Helt galet sjukt och underbart har det varit.

Kom nyss hem och nu diggar jag till Teddybears Little stereo från 2004. Buskul!


Musikfestival

Det är alltid stressigt på jobbet men just nu är det extra stressigt. Skitjobbigt! Jag kämpar på som tusan för nu till helgen kommer belöningen. Har precis köpt tågbiljett och packat väskan. Snart bär det av mot Hässleholm och den stora musikfesten S!esta! Mina syskon åker redan imorgon så de får ta med min packning med sig. Själv kommer jag på fredag. Ska ta tåget direkt efter jobbet. Längtar!

Nu ska jag försöka sova och sen är det jobb igen..

Världens vackraste låt

Jag är lite extra kär idag så delar med mig av en av de finaste kärlekslåtarna genom tiderna.

Pics

Här kommer lite bilder från Finlandsresan!






Vid liv

Jag är tillbaka från semestern och jag lever. Bildbevis kommer vid ett senare tillfälle. Nu ska jag vila - det är ju jobb som gäller imorgon..

Dragspelslåten

Den här låten framkallar verkligen viljan att bli skitfull och freaka ut fullständigt på ett rökigt dansgolv med en massa blinkande lampor. Eller hur?!


På glatt humör trotts det trista vädret

Arbetsveckans tre dagar gick i rasande fart. Helt underbart! Fast det var tre kämpiga dagar, vi hade nämligen två stycken borta på semester. På tal om semester har jag tagit ledigt fredag och måndag för att kunna åka på en minisemester. Jag ska tillsammans med fem andra ta färjan till Finland för att bada bastu och dricka vodka. Så jävla gött rent ut sagt!

Så idag ska jag städa och dona lite här hemma. Och packa såklart. Lär väl bli en hel del misstänker jag :P

Trevlig torsdag/minisöndag på er!

Jävla väder

Jag blir så ledsen! Vanligtvis älskar jag ju maj. Det gör jag just på grund av alla fina dagar och nu är det rena rama höstvädret...

Snacka om att man blir sugen på en charterresa. Saken blir inte bättre av att mamma och pappa flög till Kreta igår eftermiddag. Jag är så fruktansvärt avundsjuk, men samtidigt unnar jag dem verkligen semestern. Dock blev inte mitt resesug mindre när farsan skickade den här bilden tillsammans med ett Godmorgon i morse:


Välkommen sköna maj

Nu är det äntligen maj. Den bästa månaden på året. Jag fick visserligen skrapa bilrutorna i morse, men vi går mot bättre tider. Se bara vad grönt det hunnit bli redan. Helt underbart :) Jag tillbringade första maj hos min vän Lina som fyllt år. Det blev en härlig förfest innan hela gänget drog in till stan. Tack alla som var med!


Fler bilder finns på min bilddagbok!

Vanligt tjejproblem

Veckorna går undan och det gör helgerna med! Igår bjöds jag och sambon på grillat hos ett par vänner och ikväll är det födelsedagsparty som gäller. Självklart har jag det stående problemet; vad ska jag ha på mig?

Hoppas kunna lösa det nu. Ska nämligen in en runda till Kalmar. Vi ses kanske i dimman ikväll då! : )