Nu går bilen ett år till

Har haft ännu en bra dag även om jag varit mycket tröttare än vanligt. Idag var det återigen dags att besiktiga bilen och efter fjolårets sju anmärkningar kunde det ju inte bli värre, enligt min mening. Och till min stora förvåning slapp jag ombesikta bilen. Fick en anmärkning men skulle bara åtgärda det utan att behöva återkomma. Kanon! Firade genom att köpa fika till arbetskamraterna på vägen tillbaka till jobbet.

Bra dag

Idag har jag haft en bra dag på jobbet. En såndär dag när man är nöjd med sig själv när man sitter i bilen hem. Det mesta har gått min väg helt enkelt. Ibland har jag dagar då jag helst vill åka hem och lägga mig och sova bort arbetsdagen. Dagar då allt går emot mig. Fast jag blir bättre och bättre på att hantera sådana dagar. De mesta går att vända till något positivt. Särskilt efter en så bra dag som jag haft idag. Då känns inget omöjligt. Jag kan om jag vill. Jag är så glad över mitt jobb.

Hoppas er torsdag också varit bra. Om inte så kan jag upplysa om att det är fredag imorgon - och vilken fredag är inte bra?

Utlovade bilder

Här kommer bilder från maskeraden/födelsedagsfesten den 31 oktober. Njut!

 
 
 
 
 
 


Festligt värre

Nu är det höst på allvar (eller snarare vinter då vi haft snöblandat regn idag). I detta jävliga höstmörker lös årets halloweenfest verkligen upp tillvaron. Det blev kombinerat födelsedagskalas och maskerad i lördags. Alla som kom var utklädda och de flesta hade varit otroligt seriösa med sina dräkter. Så även jag och Jörgen. Jag tillbringade hela fredags kvällen åt att sy (och titta på Idol emellan åt). Sedan ägnades lördagen åt att fixa det sista på utklädnaden. Jag blev pirat kvällen till ära och min älskade sambo blev muslimsk kvinna.

Kameran glömdes bort i festlokalen så jag lägger upp lite bildbevis så snart jag får hem den igen.