Sov gott Falkenberg..

Igår skulle jag och Jörgen se Farväl Falkenberg. Den filmen har varit väldigt omtalad och blev dominerad på Guldbaggegalan. Verkade som en bra film när man läste om den innan, men jag blev besviken. Mycket tankar och känslor. För mycket för mig. Den hade nog ett budskap, så på så sätt var den väl bra. Kanske därför den varit så omtalad. Hursomhelst var den allt för seg och full av funderingar och prat för att jag skulle kunna hålla mig vaken. Somnade en bit in på filmen och sov riktigt gott. Länge sen jag sov så gott till en film eller ett TV-program. Tack Falkenberg.

Mobiltelefon


Nokia Nseries

En ny mobil står högst upp på min "vill-ha-lista". Har kollat efter en länge, men inte hittat en perfekt. Det måste vara en Nokia. Den måste ha bra funktioner (kamera, bluetooth mm.). Och den måste vara någorlunda snygg. Nokias Nseries har ett par snygga modeller. Finast är N72:an, men jag har inte sett den i någon butik. Vågar inte köpa över Internet heller. N73:an verkar bra och det görs reklam om den överallt. Dessutom finns den hos näst intill varje mobilåterförsäljare. Får se om det blir ett köp lite längre fram. Nöjer mig med att drömma så länge. (Bilderna är tagna från
www.nokia.se).

Allt och inget

Igår var en seg dag. Tränade efter skolan och eftersom jag var så duktig belönade jag mig själv med en grillad korv efteråt. Lite mat i magen är aldrig fel. Var hos min kusin senare på kvällen och firade hennes födelsedag. Fick träffa släkten och käka kladdkaka. Mums! Sedan blev det hem och sova i princip.

Idag har varit en ännu segare dag. Kunde knappt kliva ur sängen i morse. Kom iallafall upp och in till skolan. Två lektioner och sen en massa dötid innan bussen till Jörgen gick. Nu sitter jag iallafall vid hans dator och nördar mig (vad ska man annars göra).

Se prison break antar jag. Pusshej

Pumps

Pumps

Hittade en söt sko på
www.dinsko.se Det är en liknande jag förälskat mig i på Skodej, fast den kom från Vagabond. Så fina. Måste ha!

Nu ska jag snart ha lektion. Bye!

En sådan

En sådan person som inte riktigt kan förstå, men verkligen försöker. En sådan person som accepterar att jag är som jag är. En sådan person som både kan ta och ge. En sådan person som kan lyssna vare sig det är intressant eller inte. En sådan person som så gärna vill förstå och hjälpa. En sådan person är du.


Helg vecka 4

Fredagen började tidigt. Ville gärna ligga kvar i sängen eftersom jag var tröttare än vanligt, men var så kissnödig att det inte gick. Blev klar tidigt och satt och väntade på att tiden skulle gå. Gick upp till bussen och höll på att frysa ihjäl på vägen. Blåste rejält och snön som låg på marken yrde upp i ansiktet på mig. Kom iallafall till skolan till slut. Hade filosofi. Skulle se film och det blev tredje gången gilt när det gällde fungerande tv-apparat. Kommunikationspsykologin innebar fritt arbete så jag gjorde färdigt min målning istället. Lagom i tid kom Lina och hämtade upp mig. Vi gick in till stan o handlade lite, sen blev det kinamat!

Ett tag efteråt satt vi utmattade och mätta i Berga och tittade på Djävulen bär Prada. Jag tyckte faktiskt att det var en bra film, fast framåt slutet satt man bara och hoppades att han och hon skulle bli han&hon igen. Anna kom också och som tre små gummor gick vi och handlade det som saknades för en lyckad kväll. När allt var klart kunde vi slappna av med kortspel dipp och god dricka. Vid åtta var det soffan som gällde och vi satt som klistarde framför Så ska det låta. Ett bra avsnitt och alla tre njöt när Teds Himlen är oskyldigt blå sjöngs. Älskar den låten! Lite innan tio körde Gabbe mig till centralen och jag tog bussen till Halltorp. Möttes av en fyllekajja och spenderade en timme med honom och de andra innan vi åkte hem. Fick känna på effekten av pepparspej och jag kan lova er att det var hemskt. Usch! Det var skönt att lägga sig efter en lång, men ack så trevlig, fredag.

Lördagen började inte alls så tidigt som fredagen. Sov gott och fick vakna ordentligt till en film. Minns inte vilken nu bara, haha! Tog det bara lugnt hela dagen utan större ansträngningar. Jörgen bytte ett däck på sin bil och jag höll mig inne under tiden. Var kallt och jobbigt ute ju. Köpte oss lite godis och slappade till ännu en film. The Break-Up. Jag gillade den och är värd att rekomenderas, men jag kanske ska nämna att Jörgen tyckte mindra bra om den eftersom han sov större delen av tiden. Lördag var igår, men jag kan inte riktigt komma ihåg vad vi gjorde.. Antar att vi mest höll oss inne och tog det lugnt. Behövdes efter veckan.

Idag såg vi Livin' high på morgonen. Rolig film att vakna till. Blev ett par skratt åt två höga idioter. Kollade på en bil och lite annat smått. Annars har dagen varit ganska lik lördagen med en massa slapp. Tänkt tillbaka på förra året och pratat en massa minnen. Man hinner med så mycket på så kort tid och man inser det aldrig riktigt! Jag har haft en massa kul ihop med Jörgen. Även om inte han minns så minns jag eller tvärtom. Haha ; ) "Du kan inte stanna på övergångstället.." (Är nog bara jag som skrattar åt det, men så kan det vara ibland).

Åkte bussen hem vid sex-tiden och satt knappt på den i tio minuter innan Jörgen ringde. "Jag måste berätta en frän sak.." Riktigt dumt, men kul. Inne i stan såg jag en kul grej så då var det min tur att säga; "Ska jag berätta en frän grej..?" Något dumt, kanske elakt, men ack så kul vi har åt dem.

Nu sitter jag här som en nörd, men ska snart krypa i sängs!

The New Boy

When we met
She smelled like honey
When we kissed she tasted tears
Then for 14000 seconds
We made love behind old fears

Mando Diao

Leverans

Var i Färjestaden idag och hämtade ut mitt paket från HM. Det gick fort att få leveransen så jag är nöjd. Kläderna var i rätt storlek så de kommer användas. Köpte ett par "cityshorts" förra året, men har fortfarande inte visat mig med dem på. Ibland gör man ju sånna misslyckade köp. Väskan var lite större än jag väntat mig. Får användas som bag när jag ska till Jörgen mm. Stod trots allt mått, men jag och sånt går inte ihop. Jag är inget vidare bra på avstånd och andra mått. Konstigt nog sa Jessica såhär idag: Ida du som är bra på sånt, hur långt räcker 80 cm på mig? Jag blev chokad att hon sa så till mig. Kunde absolut inte det. Lite mindre än en meter.. ; ) Jaja, man kan inte vara bra på allt.

Leverans

Förutom att hämta leveransen gick jag bort till köpstan. Använde presentkortet som jag fick i julklapp till att köpa ett par träningsskor på Team Sportia. Fick lite hjälp så det gick suveränt. Var inne en sväng på Sko Dej också. Blev förälskad i ett par skor, naturligtvis. Och ekonomin är inte så bra just nu, men snart är det studiebidrag och födelsedag. Fast jag måste köpa skorna innan någon annan gör det! Brukar alltid vara så när jag hittar något, - när jag kommer tillbaka är det slut. Ska prata med mamma om att få dem i för tidig födelsedagspresent eller något. ♥

Och så blev det..

Jag satt och väntade tills Sara och Fia slutade sin mattelektion. Så hade jag några att gå till cafeterian med. Köpte frukost och sen var det dags för lektion. Genetik och sånt, inget som jag är intresserad av och verkligen inget jag förstår. På ea-tiden satt jag och pulade med min målning. Sista chansen, men jag blev inte klar. Suck! Lina skulle komma och hämta mig uppe i bildsalen vid två. Lite innan två började jag undra om inte Lina skulle ringa eller åtminstone sms:a. Upptäcker att mobilen är död. I panik letar jag upp Linas nummer på www.eniro.se och sedan skickar jag ett sms från Internet. Hon lyckades förstå min beskrivning och en stund senare kikade hon in genom dörren.

Vi gick in till stan. Vad ska vi göra? En lätt fika? Det blev varm choklad på Kullzenska. Gottit! Sen gick vi en sväng på Kvasten innan jag lämnade Lina och tog bussen hem till Ölandet.

Nu sitter jag här mätt och belåten. Fick mina bacon till slut. Älskar!

Vardagligt

Sitter i skolan, ensam. Kom in redan vid åtta, men börjar inte förrens tio. Var ju hos Jörgen igår så det är därför jag är så tidigt inne. Trött som ett as. Försökte sova/vila på bänken vid skåpen, men det gick inte. Suck! Bussen var riktigt skön, hade velat sitta kvar. Jaja. Idag är det naturkunskap och måleri som står på schemat. Sen ska jag träffa Lina en stund. Trevligt! : ) Blir nog hem och sova efter det.

Ha det så bra. Pusshej

Om ni bara visste..

..vad jag gjorde idag! Har väntat på denhär dagen i två veckor. Tillsammans med Emmy har jag räknat ner. Har inte berättat för någon (bortsett från Emmy och Lina). Hade inte tänkt att skriva det här heller, men kan inte hålla mig. Jag är så nöjd. Nöjd med mig själv och nöjd med min tatuering. De senaste 14 dagarna har jag velat säga till alla "Vet ni vad jag ska göra?". Men jag har hållt mig och det var det värt. Att visa upp den för familjen var jättekul. Särskilt för mina syskon. Syskonkärlek. Så nu var jag också märkt för livet.

Min
(Givetvis en dålig bild, men som ni redan vet är min mobil kass.)

Helg vecka 3


I fredags fikade jag med Lotta efter skolan. Käkade paj på Kullzenska och pratade. Var länge sen vi sågs. Det var trevligt att fikat äntligen blev av! Vid fyra befann jag mig på Friskis och Svettis för att träna. Första gången det här året. Dåligt av mig. Men nu är jag igång igen! Tog en lång skön dusch och skyndade sedan till bussen. Var hos Jörgen vid halv sju. Det blev en slapparkväll och jag halvsov när vi satte igång Beck - Gamen. Ganska bra film, iallafall det jag såg. 

Lördagen började lugnt. Var hos Annelie och fikade eftersom hon fyllt år. Den första snön för iår kom, men jag höll mig helst inne. Det var blaskigt och halt, precis sådär som jag inte vill ha det. Framåt kvällen åkte jag och Jörgen till Nina där vi förfestade. Lite senare förflyttade vi oss till Bergkvara och till sist åkte vi mot Karlskrona. Var på piraten och hade kul. Kände i princip ingen, men varför ska man göra det? Satt lite hos Björn ibland. Stackarn var jättetrött, men han ställde upp. Vår bästa fyllechaffis i år ; ) Fick min fyllemat som jag tjatade om en stor del av kvällen. Nöjd och glad. Körde försiktigt hemåt i blåsten och halkan. Kom hem tryggt och vid halv fem-tiden somnade jag i en varm säng.

Idag har jag varit ganska seg. Inte gjort ett skit och det har varit underbart. Kom hem vid sex ungefär och har bara slappat sedan dess. Funderar på att kolla på en film och sova lite nu. Känns som en bra plan. Bye bye mina vänner!

(Blev inga bilder igår, men jag tar med en från i sommras som passar rätt bra. Nina och Sandbäck som var med i Karlskrona.)

Sommarn -06

Ingen lektion?

Sitter i datasalen. Läraren som vi skulle ha haft har inte kommit. Så nu sitter jag här för att försöka få något gjort. Ska börja med en bildanalys. Hmm.

Senare ska jag fika med Lotta. Gott. Blir träning efteråt. Har inte tränat på väldigt länge. Slutet av november eller nått. Dags att ta tag i det nu. Allt julfett och sådär ; P haha.

Kommer tillbaka efter helgen och berättar vad jag gjort!

Öh, vi är alltid glada

Öh vi är alltid glada -06

Jag och Lina i början av augusti förra året. Kan nog inte bli mycket vackrare. Om inte på utsidan så på insidan. Haha : ) (Kanske är Jörgens fel att vi ser ut som vi gör, det är ju han som fotar). I februari ska jag till henne på sexparty. Bättre blir det knappast. Och snart/inom den närmsta tiden/så fort det är möjligt/helst nu med en gång, ska vi gå ut i Karlskrona. Längtar.

En onsdag i januari

Dagen började när Jörgens mobilalarm ringde med sitt störande läte. Som vanligt är det jag som slår upp ögonen och trycker på snooze. Tjugo minuter senare är vi båda påklädda och redo för arbete/skola. Vid Torsås torg möter jag Emmy och vi går på förstärkningsbussen till Kalmar tillsammans. I skolan möter vi Fia och vi sätter igång med finputsningen av vår Afrikabok. Efter att ha testat tusen olika inställningar på utskriften, men ännu inte lyckats, går vi ner till kafeterian och köper frukost. Fralla och juice. Lektionen börjar och Lena pratar om vad vi ska syssla med i naturvetenskapen den här terminen. I slutet av lektionen försöker Lena visa hur man skriver ut häfte, men pga. den nya skrivaren kan inte hon heller. LärarJörgen får komma och rädda situtionen. Efter många om och men kunde vi stolta överlämna boken om Zimbabwe till vår kära lärare.

Målerikursen har tagit slut, men jag är inte klar. Från 12.00-13.45 satt jag därför uppe i bildsalen och pulade med mitt självporträtt. Går inget vidare, men bara att kämpa på. Ett godkänt ska jag minsann ha. Lite innan två springer jag ner för alla trapporna och är precis på väg mot Åhlens när jag ser att ett sms anlänt till min mobil. Lina skulle komma till skolan. Fundersam över om hon redan var där eller var på väg slog jag en singnal. Hon satt vi våra skåp. Typiskt. Jag mötte henne i trappan och leendes gick vi mot bankomaten. Efter det blev det MAT. Bakadpotatis på Graffitit. Alltid lika gott och alltid lika underbart sällskap. Efter att ha pratat filosoferat och diskuterat begav vi oss ut på stan. Systembolaget och bokhandeln. Jag följde Lina till träningen och gick mot bussen.

Cyklade hem och nu sitter jag här. Har dock hunnit äta, stryka lite kläder och tigga till mig en almenacka av mamma. Har även beställt lite kläder från HM (
www.hm.se). Mycket av det jag ville ha fanns inte på lager och jag orkar inte vänta till mars, så det blev tre inköp. En blus, en topp och en väska. Levereras troligtvis redan nästa vecka. Ekonomin kommer ligga på minus efter nästa vecka. Emmy fyller nämligen år också.

Inköp

Tyckte väskan var så frän att jag inte kunde låta bli. Fick bli en liten impulsbeställning. Behöver dessutom en väska så det är ju inget onödigt köp. Om något köp nu kan vara det.

Tack alla mina vänner för en bra onsdag. Vännerna i skolan som stod ut med mig (har varit lite vrång). Och Lina som jag fick spendera en trevlig stund med.

Människor dör

"Årets julhandel slog alla rekord och omsatte närmare 52 miljarder kronor. Samtidigt dog, under december månad, drygt en miljon människor runt om i världen av smittsamma sjukdomar. Att ge dem basal hälso- och sjukvård skulle kosta 20 kronor per månad."

Läs hela artikeln på;
http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,966152,00.html

Bjuder på en bild

Ernesto 12 januari -07

Ibland måste man bjuda på sig själv. Detta är en inte allt för vacker bild på Emmy och mig. Lite av Jessica syns också i bilden. Jag hade kul och ni kanske kan ha lite kul ni med, åt bilden alltså. Tagen från
www.kalmarcity.se !

Min helg

Tacos 12 januari -07

I fredags var jag hemma hos Gemma i Lindsdal. Det var även Emmy Jessica Sara och Ida. Vi käkade tacos och hade det mysigt. Gemma och Ida hade dukat jättefint. Tog ett kort med mobilen, inte så bra kanske. Drack och umgicks. Gemma och Jessica har fyllt år så de fick paket. Mycket roligt! Lite senare anlände mer folk och middagsmyset övergick till förfest. Tog bussen in till stan. Jag betalade 5 halvor och fick en fin kommentar av busschauffören; "Du måste vara rik". 45 spänn, inte behövs det någon rikedom för att betala det. Jaja. Körde iallafall på en ekonomikväll och gick in på Ernesto innan elva. Blev rockbaren också. Drack och dansade. Hade väldigt kul. Mötte Ida och Gemma bakom kulisserna till rockbaren. Söta flickor! Köpte fyllemat och blev hämtad av Jörgen.

Lördagen började lugnt. Såg på Miami vice, som var hyffsat bra. Det var ganska bra väder så vi var ute och gick en runda vid Stufvenäs gästgiveri. Drömde mig bort till en avkopplande weekend i en av deras lyxsviter med bubbelbad och drinkar. Har dessvärre inte tillräckligt tjock plånbok för det. Men hade varit härligt. Kolla in deras hemsida så förstår ni mig säkert;
www.stufvenas.se Tillbaka till verkligheten.. Efter promenaden var det slapp och käk som gällde. Framåt kvällen åkte jag Jögen Erik och Josse in en runda till Kalmar. Mycket bilar och mycket folk. Var ju vintercrusing. Lite regn och mycket vind gjorde att man frös ganska rejält. Iallafall gjorde jag det. Var väl för att jag inte hade någon alkohol som kunde värma kroppen. Kom hem relativt sent, men jag fick till slut krypa ner i en värmande säng.

Idag har det varit väldigt blåsigt, även om solen har skinit. Vi har mest suttit inne och kollat film. Såg på The ringer, men hann inte se klart hela. Väldigt rolig film. Den kan jag rekommendera. Åkte hem med buss, men bara till Kalmar. Bron var avstängd för höga fordon (lastbilar, bussar, släp mm.) så pappa fick hämta mig i stan. Har varit hemma ett tag nu. Har hunnit med att äta och leka lite med Denice. Nu måste tråkigt nog återgå till att plugga..

Den 2:e januari

Tisdag 2 januariTisdag 2 januari
Vi spelade Alias. Kul spel! Sen visade vi våra mindre normala sidor. Haha.

Tisdag 2 januariTisdag 2 januari
Jag visade tjejerna mina kunskaper i breakdance. (Har inga). Alla var nöjda och glada!

Gothia Cup

Min lillebror och hans lag och vunnit alla sina matcher och kommit så långt som till final. Det var nog ingen som trodde det när pojkarna gav sig iväg med bussen i onsdags förmiddag. Nu har de kommit så långt. Verkligen jättekul. Finalen spelas tjugo i två. Min familj är på plats för att heja på. Jag sitter hemma och väntar med spänning på resultatet.

Uppd.
Finalen mot Skoghalls IBK vanns med 4-3.
Johan gjorde första målet.
Ikväll kommer de hem med ett guld.

5 januari -07
Fredagen den 5:e. P13 tackar för en god match.

Snart över

Maten gick att äta, tror jag. Det var iallafall ingen som vågade säga annat än att den var god. Huvudrätt och efterrätt, det är vad jag klarar av. Kanske ska försöka med trerätters någon gång. ; ) Kollade på TV och spelade spel. Det blev Upp till bevis. Första omgången vann Emmy och Coffe. Andra vann jag och Emmy, genom fusk enligt Coffe. Dålig förlorare kallas sånna. Tiden rann iväg och Trankvillborna åkte hem. Jag och Jörgen slappade framför TV:n resten av kvällen. Såg Transamerica.
Lördagen var också lugn. Gjorde små utflykter på dan. Framåt kvällen var vi inne hos Louise en runda. Småtrevligt, men inget att hurra för. Åkte förbi McDonalds och sen hem igen. Spelade spel och såg på film. Inget många gör en lördagkväll men för min del var det skit kul.
Idag låg vi kvar i sängen ett tag, sedan blev det frukost. Ungefär för en timme sen åkte Jörgen hem och jag är ensam igen. Ska inte göra något särskilt.

Lovet som vi längtat efter så länge - snart är det över. Poff sa det, sen var det slut. Imorgon ska jag in till skolan igen. Har inga vanliga lektioner, men Emmy och jag ska mötas och plugga. Finns en del att göra som man måste ta tag i, även om man inte vill. Och så ska jag träffa Lina. Alltid positivt. Fika och kolla på bilder. Längtar. I övermorgon ska jag träffa älsklingen igen.

Första veckan

Den första veckan på året har varit lugn än så länge. I måndags var det mest slapp och i tisdags umgicks jag med några vänner. Vi handlade först på Maxi sen åkte vi hem till Lina för att laga vår otroligt goda mat. Jag tror alla blev riktigt mätta och jag var tvungen att knäppa upp byxorna för att få plats med min uppsvällda mage. Sedan spelade vi spel, stojade och käkade lite till. Godis den här gången. I onsdags var jag inne i stan en sväng. Fyndade faktikst på rean. (Har aldrig varit ett fan av rea eftersom jag aldrig hittar något). Köpte en kjol på MQ som jag kollade in redan innan jul, men hade inte pengar till den då. Och nu var den på rea. Överlycklig skuttade jag till kassan och betalade mindre än halva priser av vad den ursprungligen kostade. Efter min tur på stan åkte jag buss till Jörgen. Vi köpte mat av asiaterna i Torgkiosken och körde sedan ut till Emmy och Coffe. De skulle använda tvättmaskinen för första gången på mycket länge. Och jag tyckte det var mycket kul att vara närvarade. På torsdag morgon fick jag gå upp tidigt eftersom Jörgen skulle till jobbet. Jag åkte till mormor och morfar i Färjestaden. Där blev jag bjuden på frukost, gröt. Sedan var jag med lilla mormor på Köpstaden för att handla lite mat och sen kika i de andra butikerna. Det var jätte kul. Hon körde hem mig och där fikade vi med mamma.

Idag åkte min familj iväg till Gbg. Johan åkte redan i onsdags eftersom han spelar Gothia cup, tors-sön. Mamma Pappa och Elin ska kolla på lagets tredje match som spelas idag vid tretiden. De spelade två igår och vann bägge. Eftersom ingen mer än jag är hemma så sköter jag hushållet (hör&häpna). Ska ta hand om våra djur och sådär. Sen kommer Jörgen Emmy och Coffe till mig ikväll så jag ska bjuda på mat. Får hoppas att den blir ätbar.

Det var allt för mig. Ciao.

Liseberg 2006

Liserberg1Liseberg2

                  Hell Yeah, Vilken fotograf jag är!

Året i bilder


Året 2006

Det har varit ett härlig år. Tiden flöt iväg väldigt snabbt. Jag har iallafall haft otroligt kul på vägen. Trots att det känns som igår när man firade nyår 2005-2006, så har man hunnit med en hel del sedan dess. Nu är det 2007 och som jag brukar säga; Ett nytt år med nya möjligheter. Hoppas på ett lika späckat år.

Januari.
Emma (nu mera Gemma) fyllde 18 och hade fest ungefär två veckor efteråt.
Denice döptes i Torslunda kyrka och jag blev hennes ena fadder.
Ida J åkte iväg en vecka till Gran Canaria för att lämna oss andra ensamma i skolan.
Jag drabbades av kräksjukan efter att stolt ha trott att jag klarat mig undan.
Emmy fyllde 18 och hennes dåvarande pojkvän ordnade överraskningsfest. Jag fanns på plats.
Pappa fyllde 40 och fortsatte sin kris.

Februari.
Jag fyllde 18, men inte blev jag mer mogen för det.
Emmy var med mig på min första utgång. O'learys och Palace.
Var hos Ida J i Gillsättra på Alla hjärtans dag mys. Ledde till fest. Och dessvärre, Björkan.
Elin och jag var på bio. Fun with Dick and Jane. We liked.
Min kusins dotter Maja döptes i Stenåsa kyrka.
Sverige tog OS-guld i hockey.
Sara fyllde 17 och vi började nedräkningen till hennes 18-årsdag.

Mars.
Ida J och jag bjöd ut Sara på middag på Larmgatan 10. Åt hemsk efterrätt som förstörde allt.
Lotta och jag äventyrade. Var i Algutsrum, sen Kalmar och till sist Algutsrum igen. Snöoväder också.
Emmy gjorde sin tatuering som hon fick i födelsedagspresent. Fin.Det var fest i Gårdby. Kom knappt dit på grund av all snö.
Carola vann melodifestivalen med låten Evighet.
Jag såg I hennes skor. En bra film som jag måste se igen.
Ida J bjöd hem mig Emma Emmy och Sara för tjejkväll. Absint och stoj.
Fjärde Harry Potter filmen kom ut på DVD.

April.
Snön började försvinna från marken.
Jag blev bestulen min kassa vinterjacka när jag hängde den utanför matsalen.
Ida J och jag sjöng kareoke i hennes brors lägenhet. Blev en tripp till Sandra också.
Denice fick sin första tand.

Maj.
Lotta och jag var i Funkabo och sprejades bruna. Det var hennes present till mig.
Lina fyllde 20 i april men hade fest i maj. Rev nästan klubblokalen med vår dans.
Sommaren närmade sig och träden på skolgården var rosa.
Jörgen kom in i mitt liv och gjorde det underbart.
Familjen och jag var i Malmö för att se en match i innebandy VM. Sverige-Schweiz.
Ida J Emmy och jag var på Palace Springbreak. En av de bästa händelserna på året.
Nina fyllde 18 och vi tog med henne på hennes första utgång.

Juni.
Var i Köpenhamn med Jörgen, Erik, Josse, Ols och Linda. Det blev Tivoli och Netto bland annat.
Sveriges nationaldag. Nu helgdag.
Skolavslutning med förfest i Smedby och sedan utgång.
Mitt första dopp, 11 juni, i pool.
Sommaren kom med ungefär 30 graders värme i skuggan.
Mitt första dopp, 14 juni, i havet.
Jag tog med Emmy till Torsås kommun. Badade i Iglahavet och grillade i Trankvill.
Tove fyllde 22. Firades i Algutsrum.
Midsommar i Köpingsvik tillsammans med Ida J. Vi och ett tält och lite alkohol.
Lotta fyllde 18 och hade kalas. Jag och Emmy cyklade dit. Lyckat, lyckat.

Juli.
Festade med Emmy Jörgen och Coffe. Lina och Louise körde oss till stan.
Badade i Furvik och fick släppa ut barnet inom sig och göra sandbyggnader.
Mamma fyllde år och det firades med släkten. Samtidigt firades Elin som fyllde fjortis.
Lotta fick sin första utgång. Förfest i Algutsrum och sedan blev det Kalmar.
Lina och jag var med om rånet i Berga. Hade just hänt när vi köpte frukost.
Familjen plus mormor, morfar och Jörgen var på Lammet och Grisen.
Jörgen tog med mig på Vattenfestivalen i Bergkvara med sina vänner.
Malin fyllde 18 och självklart var det fest. Stikkan hade nackspärr som man roades åt.
Jörgen fyllde 21 och Erik 22 så det firades med utgång i Karlskrona. Piraten, Playbar och Kinos.

Augusti.
Jag hade förfest och många fina vänner kom hit. Vi gick ut i Kalmar. Vallen mm.
Jag Jörgen Emmy och Coffe var i Göteborg och gick på Liseberg.
Såg på Pirates, Död mans kista, med Ida J, Frida, hennes kompis, Jörgen, Emmy och Coffe.
Kalmar stadsfest ägde rum med mycket tjo och stoj. Jag fick med mig Idas nyckel hem bl.a.
Försökte fånga kräftor, men det blev Konsums till slut iallafall. Fest i Trankvill och Dansställe.
Stikkan/Erik fyllde 25. Fick en väldigt fin present av oss. På kvällen blev det utgång i Karlskrona.
Jag var i Helsingborg med Jörgen Erik och Josse. Fest och bilutställning.
Skolan började igen och plötsligt var man tredje ringare.
Bowlade med Emmy Coffe och Jörgen. Jag kom näst sist.
Jag Lina Emmy och Malin käkade tacos i Stikkans lägenhet (han var utomlands). Blev utgång i Karlskrona efteråt. 

September.
Lars Ohly var på skolan och höll föredrag. Vi satt längst fram, såklart.
Jag badade bubbelpool på Mörehotell tillsammans med Lina Emmy Jörgen och Coffe.
Denice fyllde 1 år och jag var på hennes kalas.
Emmy och jag övningskörde med Jörgen. Vi var väl inget vidare. Lärde oss rivstarta.
Coffe fyllde 22, men jag var inte där. Ida J och jag var ute i Kalmar. Sjöng kareoke på O’learys.
Johan fyllde 13 och var plötsligt intresserad av kläder.
Vi fick prova ut studentmössor i skolan.
Det var val och jag röstade i Torslunda skolans matsal tillsammans med Emmy.
Högerblocket vann och Fredrick blev statsminister.
Jag Emmy Lina Jörgen och Coffe förfestade ihop innan Josses 20-årsfest i Torsås. 

Oktober.
Jag skaffade min blogg.
Björn Rosenström spelade på Sandra. Jag var där med Lina Emmy Jörgen och Coffe.
Ida J fyllde 18. Käkade tacos, sjöng kareoke och gick ut.
Torsås marknad ägde rum. Det blev fest med Emmy Jörgen och Coffe. 

November.
Det kom lite snö den 1:e, men sen blev det inget mer.
Vi var med Coffe och kollade på hundvalapar. Han köpte sin hund, Ami.
Joddla med Siv var på Sandra. Jag var på förfest hos Lina i Norrliden. En minnesvärd kväll.
Johan spelade innebandy VM i Göteborg. Vann en match och förlorade en, så det blev ingen final.
Jag var hos Lina och käkade tacos med henne och Gabbe.
Ida J tog sitt körkort och var fyllechaffis samma kväll. 

December.
Gabbe hade förfest. Jag var där och hade kul med vännerna. Följde dock inte med ut.
Jag följde med Jörgen och hans familj på julbord i Kristianopel.
Julavslutning i skolan med julfika och sång i aulan.
Var med Jörgen hos Annelie och Turk och firade ”minijul”.
Firade julafton hemma med min familj.
Utgång i Karlskrona på juldagen. Väldigt mycket folk ute.
Var på min kusins 1-års kalas i Färjestaden.
Firade det nya året hemma hos Annelie och Turk. Det var jag Jörgen Emmy Coffe Joel och Camilla, och såklart Annelie Turk och Gustav.