Helgsysslor

Igår efter jobbet åkte jag till Citygross för att "snabbhandla". Det var absolut ingen bra idé med tanke på att det var klockan fyra en fredagseftermiddag. Dessutom en lönefredag. Icke att rekomendera! Hur som helst lyckades jag handla det jag skulle men väl ute på parkeringen sprack en av påsarna så jag fick packa över alla varor till en kasse och bära den i famnen fram till bilen. Väl hemma när jag ska lyfta ur den där förbannade Citygrosskassen ur bilen brakar hela skiten sönder och alla varor hamnar på marken. Lagom kul med matvaror fulla med jord och snö. Inte.

Det blev en jättedålig start på fredagskvällen men efter att ha slängt mig i duschen och fått på mig lite rena kläder kändes det bättre. Och just då kom mina fina vänner på besök. Sedan spenderades kvällen med mat och tjejsnack i mitt kök. Det var verkligen toppen. Längtar tills april när vi ska ses igen!

Idag blir det helt andra äventyr. Jag ska följa med sambon till Borgholm och besiktiga bilen. Därefter ska vi in till Kalmar city och hämta en TV-bänk. Så kvällen lär nog spenderas i teverummet.

Skepp o hoj!


Hemma hos mig: Sovrummet


Rummet under renovering. December 2010


Efter målning, tapetsering och möblering. Vårt underbara sovrum!

Blåljus i natten

I natt när jag var snäll och agerade chaufför efter en trevlig träff i Ekelunda blev jag jagad av polisens piké. Jagad är kanske att ta i men de följde ju efter mig med blåljus. Och jag som blir skakis bara av att se en polisbil när jag är ute och kör. Tack och lov hade jag inte smuttat på flaskan och jag hade till och med körkortet med mig. Om så inte varit fallet kanske jag fått åka pikébuss. Hade inte det varit en merit säg? ;)

Det var trevligt att se solen idag

Titta vad jag hittade när jag var ute och gick för bara en liten stund sen! Ett första vårtecken. Synd bara att väderleksprognosen lovar snö imorgon. Fem till tio centimeter. Brrr!


Äldre men glad ändå

Det är roligt att fylla år. Roligheten ligger inte i att man blir äldre. Det är ju mest sorgligt. Näe, roligheten ligger ju i ansträngningen andra gjort för att fixa en bra present. Och jag älskar presenter. Vem gör inte det å andra sidan!? I söndags var familjen här på kalas och hade med sig jättefina presenter till mig. Och igår fick jag världens finaste bukett med tjugotre rosor av min underbara sambo. Tack alla!




I helgen gör jag och sambon reklam för våra jobb!