Later with Jools

Satt och zappade för någon vecka sen och stannade till på okänd kanal där de visade programmet Later with Jools. Det var en massa grymma live-spelningar, bland annat av Kings of Leon. Och så var det den här tjejen som jag fastnade för! (Programmet var visst en repris från förra året, men lika bra för det!)



Man kan inte vara bäst på allt

Dålig uppdatering - jag vet. Fast jag kan faktiskt inte vara bra på allt. Just nu är jag bäst på att ta det lugnt och njuta av höstens TV-program. Bland annat Idol.

Som tur är har jag en kanonbra vän som fått mig att lämna soffan för en stund. Ikväll har vi varit och simmat tillsammans. Vi gjorde även det en kväll förra veckan. Känns jättebra trots att jag blir anfådd efter en längd!

Som om inte det vore nog har jag varit riktigt skötsam och betalat alla räkningar precis. Stort plus i kanten eller hur!

Ni hör förhoppningsvis från mig snart igen. Det är lite på gång :) Hej så länge!

För ditt musiköra

Ingen har väl missat att ena halvan av gruppen Snook, Oskar Linnros, har gjort solokarriär?! Han populära singel Från och med du från albumet Vilja bli är ju en succé. Något som ni däremot kan ha missat är att den andra halvan av Snook, Daniel Adams-Ray, också har gått solo. Och jag fullkomligt älskar det. Hans singel Dum av dig är helt underbar! Lyssna själva! Är lite lik George Harrisons Got my mind set on you från 80-talet dock. Fast det gör absolut ingenting för Daniel blev friad av Musikpolisen i P3.





Köttiga bullar på G



Köttbullar, köttbullar, köttbullar,
ge mej mera köttbullar, goda små köttbullar.
Ge mej mera köttbullar, nystekta köttbullar.
Ge mej mera köttbullar, bruna små köttbullar.
Ge mej mera köttbullar, nu genast vill jag ha köttbullar
för de smakar bra och det gillar jag!