Tjugohundratio

Dags att uppdatera lite. Eller dags att summera det gångna året framför allt.

2010 har varit ett riktigt berg-och-dal-bane-år för min del. Det har varit fyllt med toppar och roligheter men det har också funnits många stunder av sorg, saknad och andra ledsamheter.

I det stora hela har året som passerat varit bra. Jag har fått vara med om så mycket. Bland annat har jag varit utomlands tre gånger. Helsingfors, Köpenhamn och Prag. Tre underbara resor med underbara personer. Dessutom har det varit ett fantastiskt musik år. Jag har varit på både utom- och inomhuskonserter och fick även uppleva Siesta-festivalen tillsammans med mina två systrar. Till och med mitt kärleksår har varit underbart. Jag och Jörgen har firat fyra år som par och vi har köpt ett hus och även hunnit flytta in i det. Jag mår som en kung! Ändå kan jag inte kalla tjugohundratio för ett toppen år. Jag kan inte säga att det dominerats av lycka och glädje. För två personer har under året lämnat mig och min familj. Den förlusten har inneburit mycket sorg för oss alla. Mycket smärta och saknad.

Så det är bland annat därför jag nu önskar mig ett 2011 fyllt med glädje. Jag är redo för ett nytt år. Redo för nya möjligheter. Det nya året kunde inte komma mer lägligt. Gott nytt år på er alla! Farväl tjugohundratio och välkommen tjugohundraelva!

Coldplays jullåt


Jag är tillbaka

Nu är vi på plats i huset. Vi har bott här i en vecka nu och börjar äntligen få lite ordning. I alla fall i köket och vardagsrummet. Där emellan är det rena rama kaoset, men så får det nog vara ett tag till. Vi håller på att fixa sovrummet. Det ska målas och tapetseras om, så tills vidare sover vi i det andra rummet som senare ska vara kontor.

Det är väldigt ovant att bo i hus och jag saknade lägenheten otroligt mycket precis när vi flyttade därifrån. Nu börjar jag ändå känna mig som hemma här. Sakta men säkert.


Jörgen utanför huset med sin egentillverkade snöskyffel :P


Min tillfälliga garderob. Nästan som en "walk in closet" ;)