Lördag med min lilla familj

Idag har vi spenderat tid och pengar i Kalmar. Besökte bland annat Ikea och Modehuset. På inköpslistan stod fodrade gummistövlar till Mira och en pall till toaletten. Nu för tiden ska Mira göra det mesta "sälv" och för att nå upp till handfatet behövdes något att stå på. Vi hittade en pall i plast som blev perfekt (stumpan vill inte göra annat än att tvätta händerna). Vi passade även på att kolla kök på Ikea. Det kliar i fingrarna när man passerar just den avdelningen. Som vi längtar efter ett nytt kök. Mest jag gissar jag. Hatar vårt mögelmönstrade kakel.. Nu: dags att förbereda något ätbart till Melodifestivalen. Trevlig kväll på er!


Bilder från mobilen

Tömde min Galaxy mini på bilder här om dagen. Det har blivit en hel del under det året som jag använt mobilen. En massa underbara bilder på min fina Mira! Här är några stycken: (Förlåt att några ligger på sidan, datorn vill inte samarbeta..)

Valentines day

14e februari, Alla hjärtans dag. Kanske en bra dag i teorin, men knappast i praktiken. Det har ju gått och blivit en dag då handlarna passar på att tjäna massa pengar. Priset på rosor och choklad höjs till det dubbla och nallar med små hjärtan säljs överallt. Jag låter kanske bitter men jag tycker det är rätt fånigt med en särskild dag för kärlek. Att visa sina nära och kära kärlek och omtanke är något man bör göra varje dag. Eller åtminstone en helt vanlig vardag och inte just fjortonde februari. Därför är det bara en helt vanlig torsdag hemma hos oss idag, bortsett från att det bjöds på fika när jag hämtade Mira på dagis idag. Kärleksmums som ungarna bakat. Gott och mysigt!! 💕


Kalas för far

Igår var vi hemma i Arontorp för att fira min pappa som fyllt år. Det bjöds på massor av god mat och dryck. Mira hade målat en fin teckning till sin morfar som jag tror han uppskattade. Vi hade dessutom köpt två fina muggar från Torsås Fajans till honom.


Självisk

Ja, självisk som man är har jag köpt en present till mig själv. Nämligen en iPhone 5. Skriver från den nu och är supernöjd. Bytte dessutom från kontantkort till abonnemang. Så nu slipper jag att pengarna tar slut på mobilen. Skönt!