Välkommen

Natten mellan söndag och måndag knackar det försiktigt på dörren. Det är Britt som vill berätta att Annelie fått sin bebis. Dey blev en liten flicka. Så underbart kul. Med tanken på en söt liten flicka och två glada föräldrar kunde jag lätt somna om igen.

Välkommen till världen lilla Andersson/Bertilsson ♣
Längtar tills jag får möta den lilla.

Lyckliga dagar..

... passerar förbi! : )

I fredags var det inflyttingsförfest hemma hos Lina i hennes helmysiga lägenhet. Vi blev inte så många tyvärr, men det var underbart kul ändå. Det var Jag och Jörgen (först på plats såklart), Malin, Anna och Jenny. Och Lina själv givetvis! Hade med mig kortlek och kapsylöppnare så att vi skulle klara kvällen, men tyvärr ingen vinöppnare. Det hade ingen av de andra heller. Detta var visserligen inget problem, tills... Anna säger "Näe har ni ingen vinöppnare, jag som bara har vin med mig!" Knackade på hos grannen, men ingen hemma. Anna löste iallafall problemet och vi kunde göra vad vi hade tänkt. Roa oss. Snackade, drack, spelade kort, drack lite till, lyssnade på musik, njöt och mös i Linas sovkojja. När klockan närmade sig midnatt smet vi till nästa kvarter och ställde oss i Palacekön. Gick jävligt segt, så man blev nästan otålig och ville gå. Fast till slut kom vi in i värmen. Nice. Men där kom nästa kö.. den till baren. Men efter en drink flöt resten av kvällen på. Dansade, skojade, poserade, sprang på toa, och drack givetvis. Gott gott. Även om palace bartenders inte är världens bästa så dög det utmärkt. Blev kvar på samma ställe hela kvällen, tiden flöt ju på som bara den. När Jörgen kommer och säger att klockan är tjugo i två tror jag knappt på det. Hämtade jackan och gick för att käka på Centralgrillen. Hann precis äta upp innan det var dags att gå till bussen. Klev på och bussen for iväg.

Inget segande, ingen dötid, inget långt väntade på buss, inget "är klockan bara halv 1 jag vill hem"
Allt var såå bra. Tack för kvällen ni som var med. Synd att Malin och Anna inte var kvar hela kvällen, men det var kul att se er. Längtar till nästa gång.

Lördagen var lugn. Seg, men annars på gott humör. Lyckades sova hyffsat länge som tur var. Besökte Kalmar och fördrev tiden, hämtade Jörgens bil och sedan åkte vi söderut. På kvällen var vi en runda i Karlskrona. Mycket folk, mycket liv. Underbart. Men hade ingen vidare lust att berusa mig så var nykter. Åt på Michael's. Mumma mumma. Fyllemat = bakismat. Mötte Fia, henne har man inte sett på länge. Hon var på gott humör. Sedan åkte vi hem och tog det lugnt, något som var jävligt skönt.

Ni kanske undrar..

..vad jag gör nu för tiden? Det är ju trots allt ett tappert par av 2-4 personer som faktiskt kollar in här lite då och då. Är ni nyfikna på vad jag gör? Eller bara uttråkade? Hur som helst får ni gärna läsa min blogg. Frågan är bara vad ni vill att jag ska skriva. Jag vet knappt själv vad jag vill skriva om. Mitt liv är inte särskilt roligt just nu och mode mm är jag inte särskilt haj på. Därför blir det en salig blandning av skit och skit. Ja, sånt som jag har i tankarna helt enkelt. Jag gör för tillfället inget intressant förutom att spendera dagarna hos pappa för att skrapa ihop lite pengar. Kvällarna ängnar jag mest åt datorn och platsbanken.ams.se eller åt mina vänner. Senast igår träffade jag Lina och kollade in hennes lägenhet. En mycket fin liten etta som jag mycket väl också skulle kunna bo i. Skitbra läge! (Ska tillbaka på fredag! men då blir det förfest istället för allvars- och skitsnack). Träffade även Jörgen, och vi gjorde vad vi brukar. Åt och såg på TV. Jag vet att det är en tråkig sysselsättning, men igår var det faktiskt något vi var tvungna att se. Prison break kom tillbaka i de amerikanska TV-rutorna i måndags och igår var vi alltså tvungna att via datorn se första avsnittet på tredje säsongen. Oh vad jag längtar till nästa vecka!

Idag har jag varit duktigt och "jobbat" till 14.00 sedan slappat en hel del. Körde min kära lillebror till sin samling med fotbollslaget. De spelar match nu ikväll, mot Påryd. Hoppas givetvis på vinst! Sedan drog jag till ÖB en snabbis. Köpte ramar (ska äntligen rama in student och balfotot) och ett par kartonger. Tänkte packa ner alla mina pärmar, böcker och papper för att få lite ordning. Är ju ett tag tills jag flyttar, men bra att ha koll på sakerna i tid. (Annars står jag med en massa skräp huller om buller den 1a november..) Det var Lotta som satt i kassan, tack för det. Då behöver man inte skämmas för sig! Åkte hem, kokade lite te och nu sitter jag här. Filar lite på en jobbansökan, men det går inget vidare. Vet inte vad jag ska skriva för att folk ska vilja ha mig. Jag behöver hjälp!

Nu har jag skrivit mer än nog. Kommer antagligen tillbaka om ett par dagar. Kanske efter helgen när jag har något att berätta. Bye bye!

Med smak av höst

Har hittat ett underbart gott te som jag inte kan låta bli att berätta om! Det är från märket Twinings och har smak av äppel kanel och russin. En härlig blandning som smakar höst. Passar perfekt när man ska mysa i grårusket!

Jag kommer garanterat surpla i mig stora mängder den här hösten. ♥

Världens viktigaste person

image100


Idioti

Britney Spears ska göra comeback. Vilket skämt. Kan hon inte bara inse att hennes karriär är över? Hon låg på toppen och gjorde hit efter hit. Men nu är det över. Man kan ju inte förvänta sig att vara stjärna hela livet. Britneys karriär är ju i spillror nu. Man blir rätt trött på kändissnacket.. suck. (Men kan inte låta bli att lyssna/läsa). Hittade hennes comeback-framträdande från MTV music adwards på Youtube. Inte världsklass precis.

http://www.youtube.com/watch?v=ihH6TpxPcRI&eurl=http://www.perezhilton.com/

Klippt

Jag mår inget vidare, vilket är typiskt. Ont i det mesta, men ändå någolunda pigg. Har dessutom inget att göra här hemma, men orkar inte heller fara runt och göra en massa hela tiden. Så igår blev en lugn dag. Jörgen var här (han är också dödssjuk) och vi var sjuka ihop. Tittade på idol som har börjat nu. Alltid lika kul när det kommer ett par idioter som är övertygade om att de är bra. Haha. Det är nästan som att jag skulle gå på en audision, jag suger ju röv när det gäller att sjunga.

Trots att jag är lite sjuk (jag ska ju inte dö, jag är bara förkyld!) så var jag inne i stan idag. Blev en snabbvisit. In hos frisören. Blev klippt och färgad. Sedan in i bilen och hem igen. Men man piggnade till lite av att bli fin i håret och få dricka de goda teet dem har där : )

Så nu är jag nöjd, men något uttråkad.

Lost

Lost-skådisen Matthew Fox som spelar alls vår Jack gör nu mera reklam för Loreals hudcreme för män. Eftersom Lost inte är tillbaka i svensk TV förrän våren 2008 får vi helt enkelt nöja oss med att se Jack smörja in sitt  ansikte i reklampauserna.

http://www.youtube.com/watch?v=pRx8NoN2D5s&mode=related&search

Rubrik

Livet rullar på. Visserligen har jag inget jävla jobb men jag är glad ändå. I fredags kollade jag och Jörgen på en lägenhet. Jättefin liten 2:a. Räcker perfekt till oss. Så i november ska jag flytta, från mitt älskade Öland. Det ska nog gå bra. Jag kommer ju alltid tillbaka. Har man en gång bott på Öland kommer man nog dit igen : )

I lördags käkade vi lite kräftor här hemma. Mys. Har ju inte blivit någon kräftskiva i år, varken med familjen eller med vännerna. Så vi nöjde oss med en liten kräftmiddag. Det var riktigt gottit. Senare på kvällen var jag och Jörgen hos Erik och senare även hos Ols. Jag körde och det gick faktiskt bra. Första gången jag kör i mörker samt på fyllon = P Körde inte på nått djur, tack och lov! Det är min största skräck när jag kör bil.

Söndagen var den segaste hittills. Förkyld som ett as och skittrött. Låg i sängen halva dagen. Tyckte ju givetvis synd om mig själv. Nu är jag bålens förkyld och vill bara lägga mig (ska göra det strax).

Jobbade ändå en stund hos pappa idag, men var väldigt segt. Huvudet hänger inte med riktigt.

Tack för idag. Återkommer snart!