Nörd

image99

På lördag kommer sista Harry Potter boken ut. Då ska jag köpa den för att ha något att göra den kommande veckan. Haha. Och på lördagkväll ska jag supa mig redlös och kolla på Amy Diamond och Andreas Johnsson i Bergkvara. Jippie!

Svar

"GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS VILKEN JÄVLA KUNG DU ÄR MIN KÄRA SNYGGI, JAG VISTE ATT JAG KUNDE LITA PÅ DIG! BIL MED? DU ÄR FAN MIN IDOL!
ps. jag hoppas du lärt dig av mig att köra som en dåre? ds."

Tack tack tack Ida : )

Jag har bara haft körkortet i ca 3 dagar, men har redan tagit efter lilla Ida. Det är nog på gott och ont. HAHAHA! Lite försiktig är jag iallafall, alla turister kör ju som kossor.. Jag blir så trött!

Annars så är allt toppen, kunde inte vara gladare. Önskar att bensin kunde vara gratis bara ; )

Hej

ATT GÖRA 2007

Ta studenten
Tatuera mig
Skaffa ett jobb
Ta körkort
Köpa bil
Flytta hemifrån



Jag har klarat av en del, men nu måste jag ligga i och hitta ett jobb. Är tillsvidareanställd hos pappa, men där kan jag inte jobba efter sommaren. Och så vill jag hemifrån. Hitta något eget att pyssla med. Det är på gång, men inte lätt att hitta något som passar.

Fredagen den 13:e idag. Otur för vissa. Inte för mig. Idag strax innan 2 fick jag vad jag jobbat för och längtat efter så länge, mitt KÖRKORT! Äntligen frihet. Ska köra till Fastlycke snart, på egen hand. Vi får se hur det går. Man är ju rätt van vid att ha någon brevid.

Saknar vänner och alkohol. Vi måste ses snart!