Kortfattat meddelande

JAG ÄLSKAR VÅREN! WIHOOO!

Ska förresten försöka lägga in lite sköna pics på Bilddagboken snart. Så håll utkik på
Livetarenfest !


Underbara systrar

I morse när jag kom till jobbet hade lilla systeryster lämnat en liten lapp på kontoret. Hon hade varit där igår kväll och plockat iordning bland mina papper. Som en liten hjälpreda till slarviga mig. Det gjorde mig jätteglad även om det bara var en liten tjänst. Och för några dagar sen hade stora systeryster med sin en jättefin pin från Fuldesign till mig. Också en liten gest men så otroligt uppmuntrande.

Jag har verkligen världens bästa systrar och världens bästa bror också för den delen!


Pepp för kommande veckan

Måndag måndag måndag. Allt känns rätt motigt på måndagar. Så jag tänkte bjuda på ett par bilder som åtminstone muntrar upp mig, och förhoppningsvis några av er också.





Go Girl

Ska bjuda på min lördagsmusik. Idag handlar det om Maia Hirasawa, som gjort fantasktiska covers av The worrying kind och Tusen bitar. Här kommer I will sing for you!


Pigg och glad

Den gångna arbetsveckan har varit stressig och det har blivit många sena kvällar på jobbet. Jag har varit helt slut när jag kommit hem. Därav inga inlägg den senaste tiden.

Idag däremot har jag varit pigg! Jag och sambon har faktiskt hunnit med en hel del. Vi började med ett besök i Kalmar där vi bland annat inhandlade en hjälm. När magarna började kurra tog vi varsin baguette på Kallskänken. Därefter begav vi oss hemåt.

Som ni kanske förstår behövde vi en hjälm för att kunna köra fyrhjuling. Så när vi kom hem tog vi en runda. Båda hjälmade. Det var kanonkul. Synd bara att det blåser så förbannat idag.

Nu fixar och trixar jag lite här hemma. Vad som händer ikväll är ännu oklart. Hoppas iallafall att ni får en trevlig lördagkväll! :)


Handikap som gör dig till miljonär

Idag hörde jag om en man som spelat CP-skadad och lurat till sig pengar från försäkringskassan på radion. Tänk att det kan vara så lätt att tjäna miljontals kronor.

32-åringen lyckades dupera läkare och Försäkringskassan att han var CP-skadad. Nu är han misstänkt för att lurat till sig minst fem miljoner kronor.
(DN 2010-04-14)

Det är så fruktansvärt orättvist att de som verkligen behöver hjälp kan bli nekade det och samtidigt finns det dem som lever lyxliv på pengarna som borde hjälpa de sjuka.

Fy fan säger jag bara!

If I'd fall would you pick me up

Nu ska jag bjuda på lite musik sådär som jag gjort till en vana att göra varje helg. Idag blir det ljuva toner från Hello Saferide.



Välkommen till världen lillen

Stort grattis till mina närmaste vänner som igår blev föräldrar. Så Fantastiskt! Har varit så nervös för det här, nästan som om det var jag själv som skulle ha barn. Är överlycklig att han äntligen kommit till världen. Grattis igen till er alla tre!

Se miraklet här!

Skitgöra

Lördag mina vänner. Underbara fantastiska lördag! Och så behagar inte solen skina på mig. Mulet och skitgrått är vad vädergudarna bjuder på idag. Detta innebär följaktligen att jag borde stanna inne och ta tag i "skitgöran". Jaga dammråttor, putsa fönster, tvätta, stryka, diska med mera. Det har jag verkligen ingen lust med. Jag vill shoppa vårkläder - det är vad jag vill ägna min lediga tid åt. Men men, inte idag alltså.

Nu ska jag käka mannagrynsgröt och försöka bygga upp ett städhumör! Trevlig lördag på er :)

Easterdays

 
Påskpynt i bilen och en jädra massa påskgodis!


Påskfest! Lina & Sebastian

 
Massor av god dricka och dippa! Jag Sebastian & Karin!


Lina & John!

 
Hela havet STORMAR!

 
Glad Påsk i Arontorp! Fisen fotograferade :) :)


Lilla Ugglan!


En dag att tycka synd om sig själv

Påsken har varit suverän, men jag har dragit på mig en ondskefull förkylning. Nu sitter jag och pimplar mint-te för glatta livet. Får väl knapra ett par panodil också så kanske jag bli bättre. Men fy vad synd det är om mig idag!!

(Ska försöka lägga upp lite bilder från helgen under kvällen).

Lördagsmusik

Idag bjuder jag på lite musik från Mando Diao. Det blir Give me fire från deras senaste album som heter just det - Give me fire.

Trevlig lördag och glad påsk!!


Man kan visst bli kär i en sak

Även om arbetsveckan var kortare än vanligt var det en av de värsta jag varit med om. Vi hade det superstressigt och arbetade övertid måndag tisdag och onsdag. Snacka om att jag var slutkörd igår. Som tur var slutade vi vid fyra. Thank you boss!

Jag och systeryster gjorde ett besök på stan efter jobbet. Hon skulle köpa födelsedagspresent och jag skulle inhandla en del till den stundande påskfesten. När vi ändå var inne i stan (det händer inte så ofta) passade vi på att kika i diverse andra butiker. Och jag blev kär - i ett par skor. Det var inte vilka skor som helst, utan de perfekta gladiatorsandalerna. Ursnygga, billiga och ja ursnygga! Tyvärr fanns de inte i min storlek. Jag brukar ha 38 i skor men de var för stora. Jag har sökt över hela nätet efter just dem skorna men inte lyckats hitta dem. De fanns inte ens med på Scoretts hemsida. Jag är helt förkrossad och så förblindad av kärlek att jag inte kan tänka mig ett par andra sandaler!

Hittade ett par liknande på Eurosko men inte alls lika läckra. Jag tänker inte ge upp mitt sökande.. än.