Shopping

Det blev en tur till Kalmar idag. Köpte present till pappa och så lite kläder till mig själv. Det är alltid bra att ha :)



Tröja, Cubus
T-shirt, Saints & Morats
Klänning, Zoul

God förmiddag

Började min dag med en lång sovmorgon. Superskönt! Nu sitter jag och kollar på So You Think You Can Dance. Jag önskar att jag kunde dansa!!!

Idag blir det bullbak om det inte dyker upp nått annat. Trevlig lördag på er!

Mys i kylan

Ikväll ska jag och sambon bada bubbelpool. (Det är farligt att bo så nära hotellet, men man måste faktiskt få skämma bort sig själv ibland). Det ska bli riktigt skönt när det är så kallt ute. Nu är det omkring tio minusgrader här hemma. Burr! Efter badet blir det nog tevesoffan och lite gott att dricka. Skön avslutning på veckan tycker jag.

Sitter och leker i Spotify. Ett av de bästa tidsfördriven.
Musik är kärlek!

Kalasvecka

Det blir en hel del kalas sista veckan i januari. Idag fyller en kär vän år så jag och Jörgen har varit där en sväng under kvällen och gratulerat. I måndags firade vi svägerskans födelsedag med ett traditionellt kalas och på söndag ska en kusin till mig samt min pappa firas. Det är mycket kalas nu helt enkelt. Det börjar dessutom dra ihop sig till min egna dag, men det vill jag helst inte tänka på...

Soffhäng med sambon



Är nyduschad och pigg. Känner mig faktiskt bättre! Fast nu får det bli soffhäng tillsammans med sambon. En film blir det nog och sen får man ju inte missa Blåsningen på TV3 klockan åtta.

Tack för mej, hej!

Celebrity Skin med Hole

Bjuder på en av mina favoritlåtar. Courtney Loves band med låten Celebrity skin från 1998. Så bra!

Förkylningen tröttar ut mig

Jag är redan trött på att göra ingenting. Igår var jag och soffan bästa vänner. Panodil, godis och en bra film räddade min lördag. Dessutom var två goda vänner här och såg filmen med mig och sambon. Det var så trevligt så!

Fast idag vill jag, trots den jävla förkylningen, hitta på något. Det är ju en av mina lediga dagar. Jag och Jörgen funderar på att besöka Karlskrona/Lyckeby för att handla lite. Det känns som en bra söndagssyssla. Sen får det nog bli soffan igen om inget annat dyker upp.

Tack för mej, hej!

Fredagkväll med snuva

Vi har mindre att göra på jobbet nu. Jävla kris som får folk att hålla extra hårt i sina pengar. Inte alls kul, vi vill ha mer jobb! En positiv sak är iallafall att jag kommer hem i tid. Det krävs inte så mycket övertid vilket är tacksamt om man vill hitta på saker på kvällarna. Oftast är jag för trött för att orka med sådant men idag var jag på party efter jobbet. Ljusparty.

Det funkar som ett Tupperware-party fast med ljus och lyktor. Hittade en del men det var väldigt dyrt så kunde inte beställa allt jag blev förtjust i. Det var ett trevligt party med bara damer!

Jag har dragit på mig en förjävlig förkylning så nu sitter jag här och snorar. Har varit rätt tufft på jobbet de senaste dagarna, men med panodil, wicks och näsdukar funkar det. Ska kurera mig i helgen nu när jag är ledig.

Trevlig helg på er! Tack för mej, hej!

Annorlunda minst sagt

Gårdagens P3 Guld Gala var suverän. Visserligen såg jag inte hela, men det jag såg överträffade förväntningarna. Det bästa med P3 är att de alltid bjuder på ny musik. Bra ny - svensk - musik. Däremot har en del P3-artister väldigt säregen stil. En sådan artist är till exempel Fever Ray som fick pris för årets bästa dans. Iklädd röd KKK-dress och skrämmande ansiktsmask tog hon emot sitt pris och höll ett minst sagt udda tacktal. Kan det ens kallas tal?

Ni som inte såg galan eller lyssnade på den kan höra Fever Rays tacktal här:
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=2161729&BroadcastDate=&IsBlock=



Bild stulen på SVTPlay

Tevekväll

Ikväll ska jag faktiskt göra något så ovanligt som att se sport på teve. Handboll. Det är en av de sporter som jag tycker är roliga att titta på. Tror jag senast kollade 2004/2005 så har ingen koll på landslaget längre. Håller ändå tummarna för Sverige när de nu möter Slovenien.

Blir kanske att jag zappar över till SVT1 för där visas ju P3 guld galan. Måste ändå säga att jag föredrag musik framför sport!

Tack för mej, hej!

Swisch

Idag flög min tid iväg. Det är jätteskönt att första arbetsdagen för veckan är till enda, men samtidigt hatar jag när tiden går så fort. Jag känner att jag inte riktigt hinner med. Dessutom var jag borta drygt en timme idag för jag hade tid hos tandläkaren. Så då hamnade jag ännu mer efter med mitt arbete. Inte alls bra. Fast bättre fullt upp än ingenting alls att göra! Det gäller att se på saker på rätt sätt, inte sant?

Nu ska jag fixa lite middag till mig och gubben. Tack och hej!

Upptäckt

Kom in på IMDB:s hemsida när jag började kolla efter nya filmer. Gjorde då en upptäckt jag var tvungen att blogga om. Min tuffa Edward Cullen (alltså Robert P) spelade lilla rara Cedric Diggory i Harry Potter och den flammande bägaren 2005. Hur har jag kunnat missa det?



Från trollkarl till vampyr. Det borde jag förstått!

Remember me

Satt och slö-surfade när jag upptäckte en film som ska ha premiär i mars detta året. Remember me, ett romantiskt drama. Robert Pattinson från Twilight och Emilie de Ravin från Lost är huvudrollsinnehavarna. Vilken kombo. Den vill jag verkligen se!


Lördagsbesök

Idag kommer mor och far på besök. I släptåg har de även syster med gangsterdotter. Ett tillräckligt stort sällskap för vår lilla lägenhet. Jag ska bjuda på mat så en tur till affären får det bli alldeles strax. Och så behövs det ju städas av lite här hemma. Får ta en tur med dammsugaren innan mamma kommer! Haha.

Lyckades på något knasigt vis skada mitt ena finger när jag bäddade sängen idag. Bara jag som lyckas med sånt? Hmm... Kanske kan nyttja det som ett handikapp och tvinga sambon att städa åt mig. Klyftigt.

Tack för mej, hej!


Umgänge med resekamrater

Igår umgicks jag med "Turkiet-gänget". Vi käkade på Ming Palace - lika gott som alltid. Sedan mellanlandade vi i Oxhagen innan vi åkte in till stan igen och slog oss ner på O'learys. Det var en väldigt trevlig kväll och inte så oväntat dök resor ständigt upp som ett hett samtalsämne! Rhodos nästa? Jag är sjukt sugen.


Ut med julen

Tjugondag Knut dansas julen ut...

Enligt traditionen är det idag som julgranen ska plundras och julpyntet plockas ner. Jag var steget före och slängde ut granen i söndags. Var redan så förbaskat trött på den. La även ner mina julprydnade i lådan som ska tillbaka till förrådet. Nu är glada julen slut slut slut..

Jag tackar för det och längtar efter sommar och sol. Fick dessutom paket från HM idag. Beställde lite från deras vårkollektion här om dagen. Bland annat en bikini. Bort med snön tack!

Trettondagsafton

Bjuder på en bild från förra veckans tisdagskväll. Inte alls lika lugn som denna!


Tisdag

Har läst ut min bok nu och är nöjd med det lyckliga slutet. Efter en dag på jobbet blir det en lugn tisdagskväll. Jag behöver ladda batterierna inför morgondagens arbete. Nu ska jag göra sambon sällskap i tevesoffan!

Tack för mej, hej!

Vilken vecka

Tiden har gått dunderfort som vanligt. Ändå har jag hunnit med det viktigaste. I tisdags var det som bekant Trettondagsafton. Detta firades med ett gäng glada typer på Jägarevägen. Vi drog vidare till Sandra och svängde våra lurviga i vad som skulle föreställa bugg. Det var en trevlig tillställning, men så småning om slog fyllehungern till och vi hamnade på Café Corner. Där satt jag och sambon tills nattbussen avgick. Att stå ute i kylan och vänta var uteslutet!

Vad onsdagen gick åt till kan ni själva gissa. Javisst - sömn! Helt underbart med en ledig dag mitt i veckan. Resten av dagarna har passerat som vanligt. Jobb, jobb och åter jobb.

Idag däremot ska vi besöka familjen på Öland. Det ska kokas kroppkakor. Jag hoppas verkligen att vi lyckas! Min mage längtar..

Tack för mej! Trevlig helg!

Söndagsfördriv

Idag gjorde jag och sambon Kosta Outlet osäkert. Visakortet hölls varmt i den isande kylan! Haha. Jag kom inte bara hem med ett par jeans, utan också tre små MINE-skålar, en bok och två ljuslyktor. Två DÖSKALLE-ljuslyktor!


Bilden gör den inte riktigt rättvisa. De är mycket snyggare i verkligheten!

Åter till köpen.. Boken jag inhandlade var givetvis den fjärde och sista i Twilightserien, Så länge vi båda andas. Jag är helnöjd med det köpet. Har nämligen snart läst ut alla de andra! Under min ledighet har jag även hunnit se New Moon på bio och börjat kolla på trailers till Eclipse som har premiär i sommar. Ett fan är jag nog minst sagt. Och nästan, men bara nästan, besatt!