Vinterkräksjukan och SPA

Det började i fredags natt när Mira vaknade utav sin eländiga hosta. Stackarn hostade tills hon kräktes. Vi bäddade ner henne i vår säng och tänkte inte mer på det. På morgonen drog jag iväg till Öland för att spendera förmiddagen på Hotell Skansens SPA tillsammans med mina systrar. För tre jular sedan fick vi alla tre presentkort på Skansen av Mor och Far och i år skulle de ha gått ut. Så vi var nästan ute i sista sekund med att besöka SPA:et. Hur som helst hade vi det riktigt härligt! Dessvärre var det mindre bra hemma med lillfisan. Det lilla hon åt till frukost kom upp igen och även lunchen. Vinterkräksjuka var det visst. Efter en snabbrunda på stan med lilla systeryster (köpte bla. overallen till Mira) åkte jag hem till min lilla sjukling. Tack och lov är det redan bättre och Mira har fått i sig lite mat idag. Jörgen och jag har klarat oss helt och hållet, (peppar, peppar). Men det är väldigt lugnt här hemma denna söndag. Återhämtningsdag!

En liten klappönskning

Jag har hittat ett "gift set" från Decléor som jag väldigt gärna vill få utav Tomten. Det innehåller ett serum, en dagkräm och en ögonkräm för normal till känslig hud. Det är precis vad mitt ansikte behöver nu när det börjar bli kallt och äckligt. Lite återfuktning :) Så snälla tomten, en sånhär vore toppen!

Varm i vinter

Köpte en vinteroverall till Mira idag, så nu ska hon inte behöva frysa i vinter. Jag ska försöka hitta ett par varma skor/kängor också - sen är utstyrseln komplett!

Jag gjorde ett klipp..

..för ett tag sedan. Två veckor sen närmare bestämt. Det var väldigt skönt att bli av med den gamla kaluffsen! Jag var väldigt nöjd när jag lämnade frisören och är fortfarande ganska nöjd, men förstår inte varför det ska vara så svårt att bli lika fin hemma som hos frisören. Hur jag än bär mig åt får jag det aldrig lika bra som när jag lämnade salongen. Och såhär är det alltid. Vad jag än väljer för frisyr så ser det betydligt bättre ut efter stylingen hos frisören jämfört med när jag stylar det själv. Omöjligt att lyckas helt enkelt..

Såhär ser jag iallafall ut idag:

Gjorde misstaget att låta håret självtorka igår. Måste fönas för att bli fint :)
Tack och hej leverpastej!

Ute bland löven

I förmiddags var vi ute och snickrade på staketet. Jörgen har verkligen legat i så det är snart klart. Och bra blir det :) Under tiden som Jörgen skruvade gjorde jag och Mira lite annat. Bland annat samlade vi ihop lite löv i skottkärran. Naturligtvis körde jag och Mira åkte :)